Recente berichten Winacties

Winactie Hangmat Tropilex | Genieten van de nazomer | GESLOTEN

De zomer is stiekem misschien best voorbij maar om het zomergevoel nog heerlijk vast te houden in de nazomer mag ik van Tropilex een mooie 2-persoons hangmat weggeven! Heerlijk toch? Kijk snel in de blog voor de voorwaarden.

Hangmat

Tijdens onze vakantie in Italië afgelopen zomer merkte ik dat een hangmat toch eigenlijk wel heel lekker is bij warm weer. Evi gaf ook aan dat ze graag een hangmat wilde dus hoe fijn was het dat Tropilex mij benaderde voor een samenwerking?! Wij mochten zelf een hangmat uitzoeken en ik mag er 1 weggeven!

Lastig kiezen

Het was wel lastig kiezen moet ik eerlijk bekennen. Ik ben niet heel erg thuis in de hangmatten en dus schakelde ik de ondersteuning in van 2 vriendinnen zodat ik wist waar ik op moest letten. Zij zeiden: Lekker diep kunnen wegzakken, ruim, lang en katoen waren de punten waar ik op moest letten. Ik zocht er een aantal uit en ging voor een tweepersoons hangmat. Omdat Evi zo graag een hangmat wilde tijdens de vakantie mocht zij het laatste woord hebben in welke kleuren de hangmat moest hebben. Evi koos de Barbuda Raspberry en ik mag er ook één weggeven!

Collage winactie hangmat tropilex Beebs and Moms

Doordat ik geen hangmat in mijn tuin kan hangen (helaas) heb ik de hangmat nog niet uitgeprobeerd maar de kleuren zijn ontzettend mooi, het is een zware kwaliteit katoen en dat zie je er aan af. Prachtig! De hangmat gaat met ons dus mee naar de camping volgend jaar. Ik zie mezelf al heerlijk hangen met een boek, heel fijn. Doordat je met z’n tweeën in de hangmat kunt is het ook nog gezellig met Evi, ik zie mezelf niet snel met Patrick erin hangen 😉  Maar de hangmat kan tot 160 kg aan en is 240 cm lang. Top!

Hangmat Raspberry Tropilex winactie

Hangmat Raspberry

Voorwaarden winactie hangmat Tropilex

Wil jij die mooie hangmat van Tropilex winnen? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op deze leuke prijs.

 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je Beebs and Moms liket op Facebook en/ of Instagram.
 • Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 22 September 2018. Op 23 September 2018 maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.

Gefeliciteerd Joyce, ik neem contact met je op!

Winnaar winactie Tropilex hangmat

Liefs Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

3 COMMENTS

 • Marian B

  Wat fijn voor op zolder voor de kinderen om te relaxen! En dan kan hij volgende zomer lekker naar buiten, lijkt me heerlijk!

 • Claudia Diependaal

  Geweldig ik doe graag mee! Het lijkt me geweldig!

 • jacqueline de Waal

  Wauw dat zou gaaf zijn zo een mooie hangmat

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.