Jéh Jewels winactie
Winacties

Win € 120 shoptegoed voor Jéh Jewels

Ik ben dol op sieraden! Altijd heb ik armbanden om en oorbellen in, anders voel ik me toch echt een beetje naakt. Om een volger van mij blij te maken mag ik € 120 shoptegoed weggeven voor Jéh Jewels. Lees snel verder voor de voorwaarden voor deze mega winactie.

Het Nederlandse Jéh Jewels

Dit authentieke sieradenmerk is van Nederlandse bodem (Maasland). Jéh is de afkorting van Jacoba Elisabeth Heemsbergen, de initialen van de oprichtster van Jéh Jewels. Coby van Buuren heeft alweer 25 jaar geleden Jéh Jewels opgericht en tegenwoordig ontwerpt zij samen met haar dochter Elselien de ambachtelijke, tijdloze sieraden vol draagcomfort voor hun sieradenmerk Jéh Jewels. Alle sieraden zijn authentiek, stijlvol en duurzaam.

Shoptegoed Jéh Jewels winactie

Bekijk alle sieraden van Jéh Jewels

2 keer per jaar komt Jéh Jewels met een nieuwe collectie aangepast op het nieuwe seizoen. Altijd zullen er weer nieuwe verrassingen tussen de collectie zitten maar ook de bestsellers blijven in het assortiment. De ronde speelse vormen met bijzondere structuren kenmerken de collecties.
Voor hun collecties gebruikt Jéh Jewels altijd hoogwaardige materialen zoals 925 sterling (geoxideerd) zilver, G14K zilver verguld, gold filled, G14K goud en echte edelstenen en parels. De bijzondere colliers, hangers, ringen, armbanden en oorbellen zijn onderling goed met elkaar te combineren. Omdat Jéh Jewels Fair Trade hoog in het vaandel heeft staan werken zij met zoveel mogelijk gerecycled zilver.

Winactie Jéh Jewels

De voorwaarden voor de € 120 shoptegoed van Jéh Jewels

Wil jij graag het shoptegoed winnen voor Jéh Jewels? Let dan goed op en lees de voorwaarden goed om kans te maken.

 • Volg Beebs and Moms op Facebook en / of Instagram
 • Reageer onder de originele post op Facebook of Instagram door te laten weten dat je meedoet.
 • Tag 2 anderen waarvan je denkt dat zij ook graag kans willen maken op het shoptegoed.
 • Je kunt meedoen tot en met 27 mei 2019. 28 mei 2019 maak ik de winnaar bekend via Facebook, Instagram en op de blog.

De winnares is Miriam, die meedeed via Instagram. Mirjam, ik stuur je een berichtje!

Beebs and Moms heeft vaker winacties, op deze pagina vind je hen allemaal gemakkelijk terug.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

14 COMMENTS

 • Marloes

  Super tof Kim! Ik doe mee op Instagram 💖 ik houd wel van Nederlandse sieraden 💖
  Marloes onlangs geplaatst…Leren vertrouwen op je gevoelMy Profile

 • elisabeth maria martina

  wat een geweldig gebaar
  verras me maar met dat prachtige exemplaar
  mooi kado voor mijn 65e jaar
  #duimenmaar

 • Larissa Van Den Heuvel

  Oooh super gave actie. Ik hou ook van sierraden. En sommige periodes heb je het gewoon meer nodig om jezelf te verwennen haha.. laat ik nou net in zo een periode zitten haha rekening loopt leeg dingen kopen en niet eens voor mezelf maar ons kleine prinsesje vandaag 5 maandjes 🥰
  Dus mocht ik winnen verwen ik nou eens echt mezelf haha..

 • Katrien vd H

  Wat een leuke actie!! Ik zie schitterende sieraden voorbij komen zeg!! Wauw!! Het zou geweldig zijn om met deze prijs iets moois voor deze mama uit te mogen zoeken! Ik heb altijd hetzelfde kettinkje aan maar het is tijd voor iets nieuws!

 • Lotte van Breukelen

  Wauw wat een prijs! Dat zou super zijn! Na de bevalling alleen maar in joggingbroeken en T-shirts gelopen maar nu heb ik eindelijk weer wat energie om aandacht aan mezelf te besteden!

 • Stacey

  Toffe lijn, ik doe graag mee 😍

 • Marian B

  Hier kan ik wel slagen! Doe graag mee.

 • Cindy J

  Simpelweg uniek en elegant past bij mijn.

  En shop dan voor mezelf en beste en liefste oma .
  Ik doe mee hoor

 • jacqueline de W

  Heerlijk om je te versieren met mooie sieraden maakt het plaatje compleet

 • Anita

  Daar zou ik zo blij mee zijn, dus ik heb enthousiast meegedaan op facebook En ni maar duimen…

 • Natasja keuter

  Een super lief gebaar, je weet maar nooit, dus doe ook dolgraag mee.. wat een kans .. Wauww. .. doe mee op fb en insta

 • Gonny

  Ik ben verliefd op de mooie zilveren ring met Prachtige groene Kwarts… die de positieve energie bevordert en je immuunsysteem stimuleert.
  Hoe bijzonder!!!

 • Claudia Diependaal

  Je zou de gelukkige maar wezen! Wauw zeg! Ik doe mee op Instagram Diependaal en op Facebook Claudia Diependaal! Nu maar heel erg hard duimen!

 • Anneliese de Waal

  Ik doe heel graag mee, echt super, waag graag een kans 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + zes =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.