Soms zou ik wel weer eens kind willen zijn
Persoonlijk Recente berichten

Soms zou ik wel weer eens kind willen zijn

Als volwassene moeten we zoveel en hebben we van alles in ons hoofd. Anderen verwachten somds ook zoveel van ons. Soms zou ik wel weer eens kind willen zijn. Geen zorgen, huppelend door de straten en je vooral zorgen maken of je wel een ijsje krijgt die dag.

Zorgen alleen voor morgen

Denk nou niet dat ik super melancholisch ben geworden, dat is niet aan de orde. Maar als ik naar mijn kind kijk die grote zorgen heeft over de dag van morgen ben ik weleens een beetje jaloers. Ik ben als volwassene verantwoordelijk voor zoveel dingen dat ik er soms gewoon een beetje aan zou willen ontsnappen.

Weer eens kind willen zijn

Gewoon even niet die belastingaangifte hoeven doen of de boodschappen moeten verzinnen en in huis halen. Stofzuigen? Gewoon lekker troep maken en iemand anders die het allemaal voor je opruimt. Alsof kabouters alles in de nacht regelen voor je, het lijkt me heerlijk. Huppelen zonder dat iemand je raar aankijkt op straat. Als je even wil schreeuwen omdat je favoriete snoepjes op zijn, dat je dat dan uit volle borst kan doen. Je lievelingsliedje zingen en een dansje erbij bedenken, dat voor iedereen opvoeren en dat iedereen dan trots op je is.

Op mama’s schoot

Aan kunnen geven dat je jouw dag niet hebt en vervolgens met een snoepje bij je moeder op schoot liggen. Eerlijk is eerlijk, dit zou ik nog steeds kunnen en mogen bij mijn moeder maar goed, IK BEN VOLWASSEN  en moet zonder dat schootje van mijn moeder kunnen! Maar ook dat je tegen iemand kunt zeggen dat je diegene stom vind om er de volgende dag weer vrolijk mee samen te spelen. Ik zou dat nog steeds wel willen doen, gewoon zeggen tegen iemand dat je die even niet zo goed hanteert. Om dan de volgende dag samen een wijntje te drinken. We kunnen eigenlijk best nog wel wat van onze kinderen leren.

Zou jij ook nog weleens kind willen zijn en wat zou je dan graag willen doen?

Liefs Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest!

Soms zou ik wel weer eens kind willen zijn

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − acht =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.