Wat vinden anderen eigenlijk van mij Feelgood Challenge 2018
Beauty en mode Persoonlijk

Wat vinden anderen eigenlijk van mij?

Potverdikkie, wat vullen we toch vaak veel in voor anderen en ook over wat anderen van ons denken. Het is nogal wat. In het kader van de #feelgoodchallengeNL2018 moet ik dus ook met mijn billen bloot. Wat vinden anderen eigenlijk van mij?

#feelgoodchallengeNL2018

Ja, daar is ‘ie weer. De feelgood challenge die Merel en ik bedachten. Omdat juist jij heel belangrijk bent en omdat we merken dat veel vrouwen door hetzelfde gaan als dat wij zelf ook gaan. We vullen voor anderen in, zijn bang nee te zeggen en hebben onzekerheden. Hoe fijn is het dan om samen daar iets mee te doen en elkaar te ondersteunen.

Opdracht week 2

De opdracht was dat je 5 anderen moest vragen naar wat zij van jou denken. Ik scheet hier dus peulen voor en stelde dit enorm uit. Daarom dat deze blog dus pas aan het einde van week 3 van de feelgood challenge online komt. Maar het gekke was uiteindelijk dat ik niemand iets hoefde te vragen maar dat ik gewoon complimenten kreeg. Zomaar en onverwacht. Dus ik maak het mezelf makkelijk en ga gewoon genieten van de complimenten.

Eigenwaarde

Als het om positieve dingen gaat plaats ik mijzelf daar vaak niet in. Ik heb niet snel het idee dat anderen een positief beeld van mij hebben. Daar ligt van alles aan ten grondslag maar vooral diverse situaties met anderen waarmee ik echt niet op 1 lijn lag. Ik merk dat ik het laatste jaar echt een switch in mensen om mij heen heb. Deze mensen dagen me uit, snappen me of bespreken het met me en er is vooral veel begrip en liefde. Heel bijzonder en mooi! Daardoor merk ik ook steeds meer dat ik er gewoon mag zijn zoals ik ben, dat ik het waard ben om mijn eigen ruimte in te nemen en mag staan voor mijn ideeën –  dromen – wensen – liefde.

Complimenten van anderen

Geregeld krijg ik complimenten over hoe ik mijzelf laat zien op Instagram. Anderen vinden mij oprecht, eerlijk, grappig en vinden de balans die ik daarin heb mooi. Merel benoemde het als: “Je bent jezelf maar deelt niet te veel over jezelf met de wereld, Gewoon als een vriendin, daar ligt echt jouw kracht.”

Lieve Christa die online ondernemers helpt zichtbaar te worden op social media was eigenlijk de enige die ik daadwerkelijk durfde te vragen om wat zij van mij vind. Christa gaf aan dat er meerdere woorden in haar naar boven kwamen bij wat ze van mij vind. Als eerste natuurlijk een bitch 😉  Hahaha nee hoor maar lief, leuk, spontaan, doorzetter, direct, grappig en sociaal dus wel. En dat vind ik ontzettend lief want zo sociaal en grappig en doorzetterig voel ik me helemaal niet meestal. Mooi dat anderen dat dus anders ervaren ♥

Maar goed, die complimenten die op me afkomen dus. De laatste tijd hoorde ik dat mensen me dapper en sterk vinden. Dit komt doordat ik een enorm kloterige situatie aanpakte en veranderde van doel waardoor Lief Gedragen op mijn pad kwam. Maar zo hoor ik de laatste tijd ook steeds vaker dat mensen mij er goed uit vinden zien. Ik schreef een kwetsbare blog over mijn uiterlijk en deelde onder Instagramposts mijn twijfels.

Een con-collega van mij gaf me voor Lief Gedragen de volgende review:”Ik heb Kimberly leren kennen als een coach die gedreven, liefdevol en buiten de kaders durft te kijken. Ze durft te benoemen wat (nog) niet zichtbaar is. Heeft oog voor jou als mens met je verdriet én weet met haar enthousiasme ook de luchtigheid prachtig te verbinden. Een liefdevol mens voor cliënt en collega”. Wow toch, zomaar uit zichzelf. Echt bijzonder en ontzettend mooi!

En één van de mooiste complimenten kreeg ik van mijn allerliefste. Patrick zei laatst tegen me dat hij mij zo sterk vind, een goede mama omdat ik altijd Evi in alles probeer te begrijpen en te steunen, maar ook dat ik het gezin zo goed draaiende hou. Janken uiteraard want die man is samen met onze dochter echt de voeding van mijn leven. Echt hoor, heel complimenteus is hij niet maar als hij dan eens uitpakt is het met chocolade en complimenten die echt belangrijk zijn.

Een andere blik

Waar ik mijzelf altijd anders bekijk en verre van dapper beschouw bijvoorbeeld doen deze complimenten me wel goed. Het is natuurlijk ook gewoon dat ik gewoon mijn hart ben gaan volgen en dat is eerlijk gezegd misschien ook wel heel dapper en stoer. We mogen best zelf positieve gedachten over onszelf hebben en hoeven deze niet af te zwakken. Zeg dank je wel op een compliment en poets ze niet weg. Dat mag. Dat verdien jij! En ik ook ♥

Wil jij ook meedoen met de Feelgood Challenge 2018? Meld je dan aan op de Facebookpagina.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

1 COMMENT

  • orriens nicole

    Ik heb mezelf getraind om netjes Dankjewel te zeggen als iemand me een compliment geeft. In het verleden woof ik een compliment vaak weg. En dat was eigenlijk best stom van me.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *