Lieve Merel - Opruimnijd
Column

Waar wil ik over 5 jaar zijn? | Mijn grootste droom

Wat zijn mijn dromen voor de toekomst, wat zou ik willen veranderen voor die tijd en ben ik wel gelukkig? Waar wil ik over 5 jaar zijn? In deze brief aan Merel lees je wat mijn wensen zijn voor de toekomst.

Een berg ambitie?

Lieve Merel,

Wat ben je toch een mooi en fijn mens! Lief van je dat je me nog eens extra steunt in mijn keuze om een coach in te schakelen voor mijn bedrijven. Juist omdat ik er zo lang over had gedaan om de keuze daadwerkelijk te maken vond ik het best wel wat om mijn keuze te moeten verdedigen.

Maar goed, jij hebt ook hele toffe plannen met jouw bedrijven! Ik ben ook al wat mensen warm aan het maken voor één van jouw plannen omdat ik zeker weet dat het mensen verder gaat helpen. Sterker nog, ik denk dat ik ook mee ga doen 🙂

Waar ik over 5 jaar wil zijn? Tsja daar vraag je me wat. Op werkgebied wil ik mijn Sociale beestje meer kunnen zijn en die combineren met een stukje marketing. Het moeten trekken aan de blog zou ik wel wat minder willen doen en me gewoonweg bezig houden met het helpen van andere moeders om hun eigen manier en zichzelf te omarmen. Daarnaast zou ik meer rust willen ervaren financieel gezien. Dat ondernemen is nogal wat en brengt financieel instabiliteit met zich mee. Dat is iets wat ik in de toekomst wel anders wil zien.

Op privévlak zou ik eigenlijk weinig veranderen. Ik ben heel content met mijn vriendinnen en familie. Ik word echt omringt met bergen liefde – vind ik zelf – en ben gelukkig. Misschien heb ik dan wel een schoonmaakster om de week ofzo. Dat vind ik echt een pertinente luxe en die zou ik ook graag hebben, ik ben niet voor niets een luie huisvrouw 😉

Ik hoop dus eigenlijk vooral dat mijn lieve mama met een verbeterde gezondheid bij ons is, dat iedereen gelukkig is met zijn leven en dat de pubertijd nog even op zich laat wachten. Evi is over 5 jaar 11,5 jaar oud dus ik vermoed dat ik dan misschien wel aan het sparen ben voor een hutje op de hei waar ik me kan terugtrekken wanneer dat nodig is.

Over pubertijd gesproken, jij hebt een puber in huis. Wat vind jij nou de grootste uitdaging van de pubertijd?

Merel en ik schrijven elkaar sinds een tijdje wekelijks brieven naar elkaar over de meest uitlopende dingen. We love pulp-tv, sparren over ons werk, over de kinderen en houden wel van een bitterbal op z’n tijd. De brieven van Merel lees je via Lotus Writings.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 3 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.