Vragen aan mijn kind
Kinderen

Vragen aan mijn kind

Wie zijn Evi’s vriendjes, wat vind zij nou echt heel leuk om te doen en waar is zij bang voor? Je kunt haar antwoorden lezen in de vragen aan mijn kind. Met welke antwoorden verbaasde zij mij en waar moest ik hard om lachen?

Vragen aan mijn kind

Door Ingrid van Blogs by Ingrid  werd ik getagd om de vragen te beantwoorden die Maaike heeft bedacht. Oorspronkelijk niet als tag bedoeld maar wel zo opgepakt zijn de vragen ontzettend leuk om een gesprek met je kind te starten. Zo verbaasde Evi me meerdere keren en hebben we ook een aantal keer hard gelachen om haar antwoorden – oké ik.

Hoe heet jij?

Evi

Hoe oud ben jij?

5

Wanneer ben jij jarig?

Weet ik niet meer. In het kerst ben ik jarig mam. ( 14 december)

Hoe oud is mama?

33, dat had ik heel heel lang nog in mijn hoofd. Dat kon ik nog onthouden en toen dacht ik wow dat weet ik en dan ga ik 33 zeggen.

Waar woon jij?

In Velserbroek, dat is vlakbij Haarlem.

Waar ben jij geboren?

In de stad.

Wat is jouw lievelingskleur?

Roze en regenboog.

Wat is jouw lievelingseten?

Pannenkoek, patatjes met een frikandel en pizza met salami. O en snoepjes die vind ik heerlijk!

En wat vind je vies?

Spruitjes, broccoli, sperziebonen en blote billen (hahahaha).

Wie is jouw beste vriend of vriendin?

Tara, Jasper, Caitlin en Danique.

Wat is jouw lievelingsliedje?

I like to move it move it.

Wat is jouw lievelingsfilm?

Ariël de kleine zeemeermin.

Wat is jouw lievelingsboek?

Slokkebrok de reuzenslang en mijn stripboek (van Disney red.).

Waar ben je bang voor?

Voor spinnen, monsters, zombies, vampieren en een heks.

Waar word je blij van?

Ik word van papa en mama blij! En van Tara!

Wat vind jij stom?

Shows, scheve shows, luisteren thuis vind ik stom, naar mijn werk gaan vind ik stom.

Wat vind jij leuk om naartoe te gaan?

Hellendoorn! Strand en restaurantjes en naar opa en oma!

Wat vind jij leuk om te doen?

Naar Hellendoorn, niet op zwemles zwemmen maar gewoon zwemmen, spelen.

 Wat kun jij heel goed?

Dansen.

Wat kun jij niet zo goed?

Zwemles en lezen ook.

Wat is jouw grootste wens?

Dat ik een pop wil en dat ik trollen wil en dat ik tandpasta van de glittertrol in zijn blote billen en dat ik nog van de glittertrol in zijn blote billen een tandenborstel wil. En dat als ik 8 ben bij Kinderen voor Kinderen mag.

Wat is liefde?

Dat ik heel veel van je hou. Dat je heel lief bent en dat je niemand wil pijn doen. Je hartje wordt dan niet blij maar gaat dan een beetje stuk en dan word je verliefd op die jongen en dan wil je trouwen.

Als je heel veel van kinderen houdt, of het nou jongens of meisjes zijn als papa en mama dan kun je niet met elkaar trouwen. Dan kun je elkaar wel heel veel kusjes en knuffels geven. Dan kun je kusjes op je wang geven of op je mondje of op je neus en dan hou je heel veel van elkaar.

Vragen aan mijn kind

Ik vind de antwoorden van Evi op de vragen echt lief. De ene keer antwoord ze ook het één en dan de andere keer weer het ander. Ondanks dat we het wel vaker over liefde hebben gaf zij nu dit antwoord, ze is erg bezig met verkering en verliefd zijn. Ik vond het enorm schattig dat ze nog zo bezig is met Avonturenpark Hellendoorn, waar we afgelopen zaterdag zijn geweest. Meerdere keren kwam ze aangelopen met de plattegrond van het Avonturenpark om te laten zien waar ze het over had en wat ze bedoelde. Ik moest enorm lachen om haar antwoord over mijn leeftijd, maar ook over het eten dat ze vies vind. Broccoli is het enige naast spinazie aan groenten dat ze altijd heeft gegeten 😉

Van wiens kind wil ik meer weten?

Marieke van Mariekeblogt.nl heeft 2 ontzettend leuke kinderen. Ik ben heel erg benieuwd naar wat haar kinderen te vertellen hebben.

 

Liefs Kimberly

Vragen aan mijn kind

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

6 COMMENTS

 • Danielle

  Wat leuk geschreven en grappig om te lezen!

 • Ellen

  Lief! Goed bewaren dit voor later! “Naar mijn werk gaan vind ik stom” ha ha, dat wordt nog wat!

 • ricardo

  Punten voor de lievelingskleur : Regenboog en obviously pro “liefde is voor iedereen” zijn.

  • Kimberly
   AUTHOR

   ????? je weet toch ?

 • Linda

  Wat is het al een wijze dame zeg, heerlijk dat ze zo haar woordjes al klaar heeft!

 • Blog & Beauty

  Wat leuk en lief om te lezen! Ik vind de eerlijkheid en onschuld van kinderen altijd zo open en aandoenlijk.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *