Tamara Mamavriendin #zelfzorgvrijdag
Moms Persoonlijk

Voorstellen Tamara | Nieuwe blogger B&M

Moeder van 5 kinderen, van dreumes tot aan puber. Tamara heeft genoeg over het moederschap te schrijven en maakt genoeg mee met haar kinderen. In deze blog stelt zij zich aan je voor.

Buiten mijn comfortzone gaan

Wat leuk dat je mijn voorstelblog komt lezen! Toen ik op Instagram las dat Beebs and Moms gastbloggers zocht, scrolde ik in eerste instantie door. Tot ik eindelijk eens wél buiten mijn comfortzone durfde te gaan.

GEK OP SCHRIJVEN 

Ik ben mijn hele leven al gek op schrijven. Als kind schreef ik vaak in een dagboek of verzon ik verhalen. Bijna drie jaar geleden nam ik dan eindelijk de stap om iets te gaan schrijven wat ook anderen konden lezen. Ik begon mijn eigen blog. Helaas neemt mijn onzekerheid het vaak van mij over. Hierdoor stel ik het schrijven vaak uit, want ik heb immers toch geen deadline die ik moet halen. Op die twee samenwerkingen na dan 🙂 Als gastblogger MOET ik wel. Zo streng zal Kimberly waarschijnlijk niet zijn(hoop ik:-)), maar voor mij is dit echt een stok achter de deur. 
Buiten het feit dat ik natuurlijk heel graag deel wil uitmaken van het gastbloggersteam van Beebs and Moms. Kimberly is voor mij een grote inspiratie qua zelfzorg. Door haar blogs, e- book en instaposts word ik er iedere keer aan herinnert hoe belangrijk zelfzorg is. 

EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Tamara en afgelopen jaar (2020) mocht ik alweer 40 kaarsjes uitblazen. Ik ben moeder van een groot gezin, van dreumes tot puber: Jamie(2004), Owen(2006), Faylin(2009), Roan*(2014), Daley(2015) en Marley(2019). Ik ben ruim zeven jaar samen met Johan. Dit is inderdaad niet de biologische vader van de oudste drie kinderen, maar we zijn wél echt een gezin met zijn zevenen. We wonen in Almere. In het dagelijks leven doe ik de administratie voor Johan. Hij is zelfstandig glazenwasser/schoonmaker.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag dingen met mijn gezinnetje en daarnaast ga ik graag uit eten met vriendinnen of eten bij vrienden of familie, gezellig samenzijn. Maar ik vind het ook heerlijk om alleen te zijn: lezen, schrijven en wandelen doe ik dan graag. Ik ben ook een beetje verslaafd aan podcasts luisteren en documentaires kijken.
In mijn blogs zal ik jullie wekelijks meenemen in mijn leventje. Ik schrijf echt over van alles wat me bezig houdt, maar het meeste zal een link hebben met mijn gezinnetje.  Ik hoop dat jullie met veel plezier mijn blogs zullen lezen. Als jullie nog vragen hebben, dan hoor ik ze graag.

Liefs Tamara

Tamara

Ik ben Tamara en ik ben moeder van 5 kinderen: van dreumes tot puber. Samen met mijn verloofde Johan wonen wij in Almere. Ik ben gek op: uitjes, kletsen met vriendinnen, wandelen, podcasts luisteren, lezen en schrijven. Ik schrijf graag over alles wat ik meemaak in mijn drukke leventje met mijn grote gezin.

«

»