Christa voor Beebs and Moms voorstelblog
Moms Persoonlijk

Voorstelblog van Christa | Nieuwe blogger B&M

“Chris, schrijf effe een voorstelblog, dan kan ik die er alvast ingooien!”. Daar zat ik dan, me and my big mouth. Ik zag de oproep van Kimberly voor gastbloggers voorbijkomen en dacht: ‘ach waarom ook niet, leuk man. Heb het altijd gedaan.’

Mijn grote mond en ik

Maar er zit een wezenlijk verschil tussen het leuk lijken en ook écht doen. Maakt ook helemaal niet uit, want ik vind Kimberly nét zo (zo niet nog veel) leuker dan al die 4.368 volgers op haar Instagram account. We go way back, hebben elkaar leren kennen dankzij het bloggen en zijn sindsdien matties, sisters, vriendinnen en alles wat daarbij komt kijken.

En als je sister dan opzoek is naar gastbloggers, dan doe je dat gewoon, omdat je het wil, omdat je gelooft in wat zij doet en weet wat zij kan en hee, misschien maakt dit het voor jezelf makkelijker om bepaalde dingen eens een plekje te geven.

Maar, wie ben jij dan?!

Ik ben Christa, 31 jaar. Mama van Ryan (8 jaar) en Chiara (5 jaar) en sinds dit jaar officieel een gescheiden vrouw én ook al een nieuwe relatie. Dit zal dan ook een van de onderwerpen zijn die je bij mij terug zult lezen. Soort Spaanse telenovella ken ik het wel maken. Moet ik wel Kimberly even lief aankijken of ze dat oké vindt natuurlijk.

Ik ben geboren in Rotterdam, opgegroeid op de Veluwe en sinds een jaar woonachtig in West-Brabant, maar ik trek steeds weer terug naar Rotterdam. Mensen die me horen praten, zullen dit snel merken en wellicht ken jij het merken in mijn manier van schrijven. Hoe dan ook, ik hou van het directe, het nuchtere, het duidelijke.

In het dagelijks leven ben ik ZZP’er. Moeilijke term die daarbij hoort is: Virtueel Business Manager a.k.a. Integrator. Ik ben de lijn tussen ondernemers en hun team, zodat zij niet meer zelf hoeven te managen. Een hobbelige weg, met veel onzekerheden. Dus ook dat is welllicht een onderdeel die ik met jullie kan delen.

Naast de liefde voor mijn werk heb ik ook een liefde voor muziek, dansen, horrorfilms, sushi en auto’s. Corona heeft voor veel van deze liefdes roet in het eten gegooid, maar hee, thank God voor die streamingsdiensten & eten bezorgservices.

Wat kom je doen dan?!

Zoals ik al aangaf heb ik genoeg om te delen en stiekem hoop ik met mijn verhaal (h)erkenning te vinden. Bij andere gescheiden moeders/vrouwen/ ondernemers waar het ook niet altijd rozengeur en maneschijn is. Ik wil mijn verhaal delen, omdat dit goed is in mijn eigen rouwproces (zoals de psych dat dan zo mooi noemt) maar ook voor inspiratie (hopelijk) bij anderen. We draven allemaal maar door, willen voldoen aan een bepaalde norm, dingen doen zoals het hoort, maar waar blijven we zelf dan?!

Dankzij Kimberly heb ik geleerd veel beter voor mijzelf te zorgen, te luisteren naar wie IK ben en niet te laten zien wat anderen willen zien, maar de échte Christa te laten zien, want ook ik ben die Christa in de afgelopen jaren vergeten. Ook ik heb mijzelf verwaarloosd, was onzeker en deed vooral waar anderen blij van werden.

Een leerproces, midden in een rouwproces. Een rollercoaster dus. En ik wil het delen. Met jou. Zo hoop ook ik bij te dragen in de missie van Kimberly. Dat ook jij weer met een positieve blik naar jezelf gaat kijken, vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen.

Ik ben wel even benieuwd of er meer gescheiden moeders zijn tussen de lezers van Beebs & Moms. Let me know!

Oh en wil je meer van mij zien? Je vind mij op Instagram @christabenard voor alle inzichten m.b.t. mijn werk en @christax89 voor mijn privé-fotodagboek.

Tot snel!

Liefs,
Christa

Christa

Christa

Ik ben Christa. Ondernemer, moeder, maar bovenal ‘gewoon’ Christa. Van verliefd, verloofd en getrouwd, naar gescheiden én opnieuw verliefd. Heeft een hekel aan ‘doen zoals het hoort’, ben eigengereid, HSP’er met PDS en een grote liefde voor muziek, dans, auto’s, sushi en horrorfilms. Als je iets van mij wil weten moet je het me gewoon vragen en niet gaan gissen. Ik ga voor de beste versie van mijzelf en heb geleerd dat ik daarmee niet iedereen te vriend kan houden.

«

»