voorstellen Larissa Nieuwe blogger Beebs and Moms
Moms Persoonlijk

Voorstelblog Larissa | Nieuwe blogger B&M

Op de oproep voor vaste gastbloggers reageerde Larissa hartstikke enthousiast en ik ken haar al een aantal jaar. Eerder dit jaar werd Larissa moeder van Zannah. In deze blog zal Larissa zich aan jou voorstellen en ik weet zeker dat jij hierna ook razend enthousiast zal zijn.

Even voorstellen: Larissa

Ik zal beginnen met me voor te stellen, mijn naam is Larissa 28 jaar en ik ben sinds ruim 8 maanden moeder. Ik zag de oproep van Kim voorbij komen en die trok me aan. Geen idee waarom, ik heb totaal geen ervaring met bloggen, of met het moeder zijn. Ik kom pas net een paar maanden kijken en leer als moeder nog elke dag.

Toch bleef de oproep hangen in mijn hoofd. Misschien omdat het een leuke herinnering is voor later als ik de dingen opschrijf die ik meemaak nu ik moeder ben. Sowieso misschien een leuk idee, maar ja dan komen toch die dagelijkse smoezen makkelijk boven om het niet te doen. Te druk, geen tijd, geen zin. Zonde eigenlijk, want er zijn genoeg momenten die leuk zijn om later terug te lezen. Misschien dat het op deze manier een soort steuntje in de rug is het toch te doen, en misschien blijkt dit wel helemaal niks voor mij, maar dan heb ik het in ieder geval geprobeerd.

8 maanden geleden moeder geworden

Maar goed verder met voorstellen, ik ben dus 8 maanden moeder van mijn dochter Zannah, en bijna 9 jaar samen met mijn vriend Dennis. Zo ken ik Kim: haar man en Dennis zijn al vrienden zolang ze zich kunnen heugen denk ik. Ik volg Kim haar blog al vanaf het begin, alleen nu ik zelf moeder ben snap ik haar blog pas echt. Nu snap ik ook waarom moeders onvermoeibaar over hun kinderen kunnen schrijven en waarom elke nieuwe beweging, geluidje of gezichtsuitdrukking een foto waard is.

Naast het moeder zijn werk ik een aantal dagen per week in een lingeriewinkel. Heerlijk werk, een plek waar mensen zich letterlijk en figuurlijk bloot geven, je kan wel zeggen dat daar een beetje mijn passie ligt.
Verder hou ik vooral van gezelligheid, heel veel gezelligheid met een biertje erbij. Dat biertje zal ik straks wel nodig hebben, als ik besluit dat mijn voorstel blog echt online mag, mijn eerste blog. Ik vind het namelijk heel spannend om zoiets nieuws aan te gaan. En ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Over Zannah en mijn leven als moeder valt genoeg te vertellen, daar zal het niet aan liggen. Misschien moet ik wat minder onzeker zijn en het gewoon is doen. Want niet geschoten is altijd mis toch….

«

»