voordelen van glamping
Recente berichten Uitjes

Op vakantie met je kindje | Glamping

De camping is ideaal om de vakantie te vieren met je kindje. Tegenwoordig hoef je niet meer met je toiletrol onder je arm over de camping en er zijn hartstikke leuke alternatieven voor de tent. Ik deel de 11 voordelen van Glamping met je kindje.

De 11 voordelen van Glamping met je kindje

Kamperen was ons ding niet zeiden wij altijd. Maar tegenwoordig vinden we een camping prettiger dan een hotel. Dat komt doordat onze dochter andere eisen stelt aan een vakantie dan dat wij doen. Maar we hebben inmiddels de gulden middenweg gevonden met elkaar. Glamping!

Lang leve Glamping!

 1. Op de camping is er meer dan alleen een tent waar je geen eigen toilet hebt. Heb je weleens gedacht aan een stacaravan of een Safaritent? Vaak met airco. Sowieso je eigen badkamer is wel een groot voordeel. Mocht je het echt bevallen dan kun je stacaravans kopen bij Stekelbos bijvoorbeeld. Dan kun je ieder weekend en schoolvakantie met vakantie 😉
 2. Glamping all the way: Een gewoon bed, een keukentje, een badkamer en vaak zelfs nog een airco. Zo deden wij vorig jaar aan glamping in een safaritent in Italië. Maar gingen we ook glampen met het gezin in de Ardèche.
 3. Kinderentertainment! Op de camping is vaak een speciaal programma voor de kinderen. Zo kunnen ze met elkaar leuke dingen ondernemen en vergeet de kinderdisco niet in de avond.
 4. Andere kinderen. Op de camping kunnen kinderen gemakkelijk met elkaar spelen omdat de plaatsen aan elkaar grenzen. Dit gaat toch vaak wat lastiger in een hotel/ appartement.
 5. In de natuur. Campings liggen in de natuur en voor velen is dit toch het ultieme vakantiegevoel. Rust en entertainment met elkaar afgewisseld heb je op de camping voor jou en je gezin.
 6. Het grote voordeel van glamping is dat je niet je hele hebben en houden hoeft mee te slepen, je wel je eigen sanitair hebt én van alle voordelen van een camping kunt genieten.
 7. Je kindje heeft een eigen kamer, met een eigen bed en jij ook. I-de-aal!
 8. Waar bij regen anderen hun tent uit worden gespoeld hou jij droge voeten. Bij een stacaravan of Safaritent zit je wat hoger dan de rest waardoor jij gemakkelijk met je gezin binnen kunt blijven.
 9. Je kunt in de nacht gewoon naar de wc zonder te struikelen over een haring en toiletpapier is er ook gewoon.
 10. Met Glamping heb je de ruimte om buiten te zitten met je gezin. Geen balkon waar net maar 1 iemand past maar een grote tafel met stoelen én lekker aan de BBQ met elkaar. De ruimte is er en je kinderen kunnen fijn buiten spelen ondertussen. Op jacht naar hagedissen bijvoorbeeld met een zaklamp 😉
 11. Door alle voorzieningen slaap je over het algemeen beter in een Safaritent en stacaravan dan in een tent. En laat die nachtrust nou eens gewoon heel belangrijk zijn!
Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − vier =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.