Vitaminespray Best Choice Review Ervaring
Beauty and Care Recente berichten Reviews

Ken jij de vitaminespray van Best Choice al?

Uiteraard probeer ik gezond te eten en voldoende vitamines binnen te krijgen. Maar in de herfst en winter merk ik dat ik toch echt te weinig vitamine D binnenkrijg. Ik probeerde de vitaminespray van Best Choice uit en was erg benieuwd. Wist jij al dat er vitaminespray bestaat?

Wanneer gebruik je voedingssupplementen?

Wanneer je niet voldoende vitamines binnenkrijgt door middel van je voeding of wanneer je extra ondersteuning kunt gebruiken zijn voedingssupplementen prettig om te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je zwanger bent, in de herfst, in de winter, bij ziekte of verminderde weerstand kunnen vitamines je een extra boost geven.

De vitaminesprays van Best Choice

Waarom kiezen voor een vitaminespray?

Ik wist niet dat er vitaminespray bestond totdat ik hoorde over de Best Choice vitamines. Zelf gebruikt ik altijd tabletten maar je hebt ook bruistabletten en vitaminedruppels. Het gemak van een spray klinkt heel goed en daarom was ik zelf erg benieuwd. Van Best Choice ontving ik de vitamine B Complex met sinaasappelsmaak en Melatonine Plus met zwarte bessensmaak. Ik zet nog even de voordelen van een vitaminespray op een rijtje:

  • Zonder water in te nemen
  • Wordt direct opgenomen in het mondslijmvlies en dus beter/ sneller opgenomen.
  • Ideaal voor onderweg
  • Bevatten een (natuurlijke) fruitsmaak
  • Alcohol- en glutenvrij
  • Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen
  • Ook geschikt voor vegetariërs, veganisten, diabeten
  • Verkrijgbaar in 10 verschillende vitaminesprays
  • Te koop bij o.a. Bol.com , Drogisterij.net, Plein en DA of Dio drogisten.

Mijn ervaring met de vitaminesprays van Best Choice

De smaak van de sprays vind ik best lekker, wel moest ik wennen aan de smaak van de zwarte bessen van de Good Night Melatoninespray. Het voordeel van melatonine is dat het voor een betere nachtrust zorgt. Omdat ik de laatste tijd best onrustig droomde – Krijg je er gratis bij als moeder en ondernemer in drukke tijden – gebruikte ik de vitaminespray afgelopen week als extra. Ik merk dat ik dan wat sneller en dieper in slaap val met als resultaat dat ik uitgeruster wakker word. Deze spray bevat naast melatonine ook passiebloem en citroenmelisse extracten. Van deze spray hoef je maar 1 spray voor het slapengaan te gebruiken dus je kunt er 125 dagen mee doen.

Good Night Melatonine Vitaminespray Best Choice

Ook het vitamine B- Complex heb ik gebruikt – 4 sprays per dag – en ik merkte dat ik wat meer energie kreeg. Vitamine B zou voor meer energie en een hogere weerstand moeten zorgen. Aangezien ik niet ziek ben of last heb van een lage weerstand momenteel kon ik geen verandering daarin merken. Doordat je 4 sprays van het vitamine B- Complex gebruikt doe je er een maand mee.

Vitamine B Complex Vitaminespray Best Choice

De vitaminesprays van Best Choice zijn makkelijk in gebruik en doordat zij een klein formaat hebben, kun je hen ook gemakkelijk meenemen. De snelle opname en dat je hen niet met water in hoeft te nemen vind ik grote voordelen van de sprays.

Was jij al op de hoogte van het bestaan van vitaminesprays?

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.