Beebs

Die stomme opa’s en oma’s x 10

Tsja die opa’s en oma’s, waar zouden we toch zonder ze zijn? In een chaos van bergen aan rekeningen voor de opvang in mijn geval want naast dat ze gewoon fantastisch zijn passen ze zeer geregeld op. En daar verwennen ze de man en mij enorm mee maar daar gaat deze blog niet over, deze keer gaat het de dingen die ze allemaal met onze beebs doen en waarom wij ze stom vinden omdat wij meestal gewoon moeten werken of het druk hebben met bestaan. In een lijstje deze ronde want hé dat leest zo lekker weg toch?!

Komt ‘ie dan aan, de 10 x waarom opa’s en oma’s gewoon stom zijn:

10.     Die opa’s en oma’s doen maar aan stomme boswandelingen, beetje eikeltjes en kastanjes zoeken. Waar halen ze het lef vandaan?!

9.       Daarna ook nog eens jouw favoriete broodje eten in jullie favoriete lunchtentjes, tsssss.

8.       Ongegeneerd cd’s voor de beebs kopen en daar in volle overgave op dansen en zingen met de beebs. Hoezo?

7.       Het internet afstruinen naar dat ene stickerboekje dat zo’n succes is bij je beeb maar dat niet meer in de winkel te krijgen is. Ohhh de hel!

6.       Als je samen aan het winkelen bent en je ziet DE schoenen voor je beeb(s), dat opa of oma (oma in mijn geval) dan zegt, hé ik koop ze wel waardoor je die felbegeerde schoenen (of wat dan ook)  voor jezelf kunt kopen! Je zou ze toch….

5.      Dat aanbod dat ze doen om op je beeb te passen zodat jij met je man/ vriend/ vriendin/ hond/ kat die lang uitgestelde datenight kunt houden, of gewoon voor pampus op de bank hangen. Dat jij je beeb naar binnen drukt terwijl je datepartner de voet op het gaspedaal heeft vinden ze ook geen probleem. Tsja, moet ik nog meer zeggen?

4.      Je beeb(s) krijgen van die opa’s en oma’s de dingen die jij eigenlijk de hele dag door zou willen eten maar omdat je het goede voorbeeld moet geven kan dat niet of stiekem. Dat oma je snel nog iets in de mond drukt wanneer je beeb(s) niet opletten omdat ze weet dat het je het zo lekker vind. Ik herhaal, het lef!

3.      Help, beeb is ziek! Maar je collega’s kunnen je dienst niet vervangen en de gastouder/ KDV is ook al ziek (ze moeten het toch ergens vandaan hebben) maar opa/ oma heeft wat afspraken staan met vriendinnen. Je belt om het te delen, omdat je ab-so-luut niet meer weet wat je moet doen. Je hebt nog maar net je eerste zin uitgesproken of alle vriendinnen hebben al een appje binnen dat oma niet kan want DE.BEEB.IS.ZIEK! Voordat je de telefoon hebt opgehangen staat oma al voor de deur. Ga wat doen joh…

2.      Dat moment dat je jezelf in de auto hijst na een drukke werkdag en bedenkt dat je ook nog boodschappen moet doen, koken en het ook nog opeten maar dat je billen zo aan tafel bij opa en oma kunt aanschuiven. Dat de man ook nog eens gebeld is zodat ook hij z’n billen kan aanschuiven en de beeb al onder de douche is geweest waardoor je die zo in haar bed kunt schuiven. Maak je toch eens nuttig!

1.      Beeb is haar favoriete knuffel kwijt (waar je nog geen tweede van hebt omdat je die nog niet hebt gevonden in de winkels) en oneindig verdriet nadert (van jou omdat je bijzonder veel slapeloze nachten zult hebben) en oma belt stad en land af in haar zoektocht naar DE knuffel. Maar dat door haar volhardendheid er toch nog 1 ergens achteraf in een magazijn wordt gevonden maar dat de originele knuffel ook weer terug komt, crisis afgewend en iedereen kan weer rustig slapen. Allemachtig, wat een stomme oma…..

 

Die stomme opa’s en oma’s!

Maar even serieus, welke stomme dingen doen de opa’s en oma’s van jouw beeb(s) die ze net zo stom maakt als de mijne?

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

2 COMMENTS

  • Kim

    Anderhalf uur (heen en terug) in een auto gaan zitten om een uurtje bij de kinderboekenweek van zijn kleindochter te kunnen zijn

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.