Fotoslinger en win!
Recente berichten Reviews Winacties

De ultieme versiering, een fotoslinger

De ultieme versiering voor elk feestje vind ik toch wel een slinger. Ik wist dus niet dat je ook slingers met foto’s kunt maken, maar wilde graag iets leuks voor Evi’s speelgoedkamer. Naast dat ik je laat zien wat ik heb gemaakt mag ik ook een fotoslinger weggeven! Lees snel verder voor de voorwaarden van de winactie.

Fotoslinger

Evi’s slaapkamer heb ik laatst verandert omdat Evi een ander bed kreeg. Nu haar slaapkamer klaar is was het dus tijd om haar speelgoedkamer persoonlijker te maken en aan te kleden. In die kamer hebben we snel al haar speelgoed gezet en verder niets meer mee gedaan. Hij is dus niet zo persoonlijk nog. Ik was Pinterest aan het afspeuren en zag allerlei slingers dus dat zou het worden. En toen zag ik de fotoslinger, die ik gewoon echt heel gaaf vind!

Fotoslinger punt

Bestellen

Bij het Fotoalbum.nl kun je verschillende soorten fotoslingers bestellen. Je kunt fotoslingers met 25 vlaggetjes in puntvorm bestellen of  in een vierkante vorm. De vlaggetjes kun je laten bedrukken aan beide kanten en de foto’s zijn met verschillende achtergronden/ motieven/ uitsnijdingen te bestellen. Uiteraard is daar een programma voor nodig, deze kun je downloaden maar ook kun je via online software de slinger maken. Ik heb zelf gekozen voor het maken van de slinger via internet. Ook in de online versie kun je foto’s opslaan tussendoor en je aangemaakte slinger bewaren totdat je er een andere keer verder mee kan. Doordat je de slingers volledig persoonlijk kan maken is het natuurlijk ook heel tof om deze in je woonkamer op te hangen, of op de babykamer, of met een feestje bijvoorbeeld.

Fotoslinger vierkant

Mijn keuze

Ik koos voor Evi voor de slinger met 25 vlaggetjes in de driehoeksvorm. Daarop koos ik een roze achtergrond en een hartjesvorm voor de foto’s. De slingers zijn aan beide kanten bedrukt dus die kun je ook omdraaien zodat er andere foto’s te zien zijn. Zelfs het touwtje om de vlaggetjes te verbinden kun je qua kleur bepalen. Omdat alles roze moet zijn van Evi koos ik voor een roze touwtje. Omdat Evi niet herkenbaar op de foto’s is op Beebs and Moms kan ik helaas maar een paar dingen laten zien. Ik vond het zelf trouwens makkelijk om de foto’s door het programma te laten plaatsen op de vlaggetjes, dat scheelt weer handelingen en foto’s slepen. Daarna heb ik nog wel bij een aantal foto’s aangepast hoe ze in dat hartje zaten omdat ik dan de foto’s beter tot hun recht vond komen.

Kleur touwtjes fotoslinger

Fotoslinger eindresultaat

Winnen?

Wil jij een fotoslinger van 15 meter met 25 vlaggetjes winnen? Je mag zelf kiezen welke vorm de vlaggetjes hebben.

 • Laat een reactie achter dat je meedoet.
 • Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de Facebook pagina van Beebs and Moms leuk vindt.
 • Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 19 december. Op 20 december krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Wil je zeker weten de slinger en wil je niet afwachten tot het einde van de winactie? Dan kun je hier de slingers direct bestellen.

De winnaar is Michelle! Ontzettend gefeliciteerd en ik stuur je een berichtje.

Liefs Kimberly

Dit bericht is een samenwerking, dat bepaald echter de mate van mijn enthousiasme niet.

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

8 COMMENTS

 • Laura

  Super leuk!! Ik doe graag mee met de actie. Heel origineel!

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Het is echt heel tof!

 • Patricia de crom

  Gaaf met foto’s van de kids

 • Marian B

  Wat leuk! Ik wist niet dat dit bestond. Doe graag mee, heb al een paar ideeën wat ik erop zou zetten en voor welke gelegenheid.

 • Dide

  Super gaaf ???? wij doen heel graag mee voor de nieuwe speelkamer van onze Kids. Genoeg foto’s om uit te kiezen ????????

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Hahaha Harstikke tof!

 • roelina

  Wat een leuk idee. Ik doe graag mee. Ik zou dolgraag een fotoslinger willen van onze mooiste momenten.
  roelina onlangs geplaatst…Zara kindermode wishlist met de leukste kerstoutfits voor peutersMy Profile

 • Aranea

  Deze actie helemaal gemist. Doe graag mee voor mijn lieve meiden.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × twee =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.