Verjaardagsweekend Beebs and Moms Winactie Social Media Planner
Recente berichten Winacties

Winactie Social Media Planner

Als professioneel blogger en ondernemer kom ik er niet onderuit: Social Media. Daar gebruik ik sinds kort een hele fijne social media planner voor en ik mag er 1 weggeven. Kijk snel verder voor de voorwaarden!

Social Media planner is belangrijk

Als hedendaagse onderneemster is social media een onderdeel van mijn bedrijf. Het zorgt ervoor dat ik zichtbaar word bij de vrouwen die ik graag wil helpen. Maar ook bij de vrouwen die een steuntje in de rug nodig hebben of zoals bij Beebs and Moms de vrouwen die even willen lachen.

Social Media Planner om je te helpen plannen

Ik merkte dat ik lange tijd gewoon maar wat deed en wat postte op de verschillende kanalen van Beebs and Moms en Lief Gedragen wanneer ik er zin in had. Het probleem met een Facebook en Instagram is alleen dat continuïteit belangrijk is om gezien te worden. Plannen die posts dus!
Doordat ik bij Kim Buining een traject volg om meer zichtbaarheid op social media te genereren mag ik een social media planner weggeven! Hartstikke tof want het is heel fijn om meer overzicht te hebben. Dit is vooral een heel tof en waardevol cadeau voor de ondernemers onder ons die meer willen bereiken met social media. Je koopt de Social Media Planner via deze link . Met de code feest mag ik sowieso aan iedereen een korting aanbieden van € 27! Je koopt de social media planner dan nog maar voor € 30,00! Zo ontzettend tof!

Maar wees gerust want morgen komt er een heel leuke winactie online voor iedereen!

Hoe je deze social media planner kunt gebruiken zie je in de video hieronder.

Voorwaarden winactie social media planner

Wil jij de social media planner van Kim Buining winnen? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op deze leuke prijs.

 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Beebs and Moms/ Facebook dat je meedoet.
 • Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je Beebs and Moms liket op Facebook en/ of Instagram.
 • Kim Buining vind je met veel tips voor ondernemers op Instagram en op Facebook. Leuk als je haar volgt, ik heb er veel aan in ieder geval.
 • Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 3 augustus. Op 4 augustus maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms.

Gefeliciteerd Nicole! Wil je mij een mailtje sturen, dan zorg ik ervoor dat je zo snel mogelijk de social media planner krijgt.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

5 COMMENTS

 • Natasja

  Wat een gave winactie Kimberly! Ik doe HEEL GRAAG mee. Ik snap dat de hoofdletters geen extra indruk maken maar geeft wel aan dat ik HEEL GRAAG wil winnen haha! Ik ben totaal niet gestructureerd als t op social media aankomt, dus dit zal zeker een uitkomst zijn. En ik volgde je al overal en ben Kim ook gaan volgen.
  Natasja onlangs geplaatst…Isabelle 10 maandenMy Profile

 • Eva

  Ooh wat super handig! Ik was zelf al een beetje aan het klooien met een social media plan, maar ik heb echt geen idee hoe ik uberhaubt een goed plan maak! Deze planner van Kim zal me heel erg helpen ?

  Ik volg jou en Kim allebei op instagram & FB ❤️

 • Nicole

  Deze wil ik heel graag winnen! Dus ik waag een poging…
  Nicole onlangs geplaatst…Mama kijkt anders – zomereditieMy Profile

  • Kimberly
   AUTHOR

   Yes je hebt groot gelijk!!

 • Cobi van BRaak

  Wat handig als startende ondernemer doe ik graag mee!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + twaalf =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.