Ondernemen Recente berichten

Van 2 bedrijven naar nog maar 1 bedrijf?

Waar ik eerder steeds tussen 2 bedrijven schakelde heb ik sinds juli de knoop doorgehakt en besloten de 2 te combineren. Dat ging natuurlijk niet zomaar en ik vertel je hoe ik dat gedaan heb maar ook waarom ik van 2 bedrijven naar nog maar 1 bedrijf ben gegaan.

Coachen en een blog

Toen ik begon met ondernemen had ik Beebs and Moms al als blog. Ik had bedacht dat ik mijn coaching in een ander bedrijf zou gaan doen en dan de blog als hobby ernaast zou houden. Echter liep dit anders en nam de blog een vlucht vorig jaar. Maar ook in 2019 liep dat allemaal anders en werden mijn blogactiviteiten groter. Daarnaast bleek dat ik toch niet helemaal het goede pad voor mijzelf had uitgestippeld.

Met een coach aan de slag

Ik liet jullie al eerder weten dat ik ging samenwerken met Marloes van Goals on Heels. Ik kwam er namelijk niet meer uit hou ik hetgeen dat ik wilde vorm kon geven. Steeds weer liep ik ertegenaan dat ik in een soort tweestrijd stond met 2 bedrijven. En mijn coachingsbedrijf voelde niet als ik, dat terwijl ik mijn doel wel echt heel goed vond. Gaf ik het één de aandacht, dan kon ik het ander niet de aandacht geven. Lastig vond ik het maar. Dankzij Marloes werd weer helder wat ik wilde gaan doen met mijn bedrijven en dat ik echt gewoon de stap mocht nemen. Een rebranding voor mijn bedrijf werd gestart.

Nog maar 1 bedrijf

Waar ik dus ooit startte met en coachingsbedrijf en een hobbyblog was dat volledig veranderd. Beebs and Moms voelde compleet als ik, de interactie is hoog en mensen weten wie ik ben. Hoe anders was dat met Lief Gedragen. Het klopte echt niet meer en ik kwam erachter dat ik de 2 niet gescheiden hoefde te houden. Zo maakte ik de keuze om beide bedrijven samen te voegen in Beebs and Moms. Want mijn coaching richtte ik al op (a.s.) moeders en daar wilde ik wel ook mee door.

Echter wilde ik de coaching aanpassen. Ik wil andere moeders helpen om hun beste ik te kunnen zijn, dat zij weten hoe zij hun inner badass kunnen omarmen. Want ik ben ervan overtuigd dat veel moeders zichzelf kleiner maken, zichzelf vergeten en dat terwijl het juist zo belangrijk is om voor jezelf te zorgen. Met de #badassmoeders challenge gaf ik mijn nieuwe vorm van coaching een lancering waarvan ik alleen maar had durven dromen. Meer dan 100 moeders deden mee!

Workshops en één op één coaching

Na de #badassmoeders challenge ben ik nu bezig met de eerste workshop voor badass moeders. Deze zal 8 oktober in Utrecht zijn vlakbij het station zodat het makkelijk toegankelijk is. Daarnaast zijn er hooguit 8 andere vrouwen die mee zullen doen met de workshop. Tijdens de workshop zullen we gaan werken aan zelfwaardering, rust inbouwen, selfcare en hoe je dit voor jezelf kunt inbouwen. Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen, een hapje te eten en contacten op te doen. En dat voor € 47!

Je koopt jouw kaartje voor de workshop via deze link.

Alles over de één op één coaching lees je hier

Ik ben er zelf in ieder geval weer achtergekomen dat het heel fijn en belangrijk is om hulp te accepteren wanneer je er alleen niet meer uitkomt. Zo krijg je weer helderheid en focus waardoor je zelfs je doelen ook weer voor ogen krijgt. Daarnaast is het fijn om een helpende hand te krijgen waardoor ik niet meer alleen het pad hoefde te zoeken.

Inmiddels is mijn bedrijfsnaam bij de KVK, de bank, de programma’s die ik gebruik etc. omgezet. Het zorgt voor veel overzicht en duidelijkheid zo. Ik hoef minder ballen omhoog te houden en doe wat ik ontzettend fijn vind om te doen: Andere vrouwen laten weten dat zij niet de enige zijn, dat zij gewoon goed zijn zoals zij zijn en een houvast geven.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *