Valentijn cadeautips voor de man
Recente berichten Tips

Geen idee wat jij je man voor Valentijnsdag gaat geven? Ik help je met deze tips.

Voor velen is het de meest romantische dag van het jaar, Valentijnsdag. Maar ligt het aan mij of is het lastig om een cadeau voor je man te kopen? Ik help je met een aantal tips om de keuzes voor jou wat makkelijker te maken.

Valentijnsdag

Iedereen weet het vast wel: 14 Februari is het Valentijnsdag, de winkels kleuren rood. En overal zie je bloemen en hartjes. Het is voor velen de meest romantische dag van het jaar, al is dat voor mij mijn trouwdag. Waar je vroeger nog kaartjes verstuurde en dat misschien wel stiekem deed, gaat dat wat lastig als je in een (lange) relatie zit. Uiteraard krijgt hij die met mij getrouwd is nog steeds wel een kaartje maar ik vind het ook leuk om er iets bij te geven. Maar wat ik dan moet geven blijf ik toch wel een lastig puntje vinden en jullie misschien ook wel. Dus ga ik je nu mijn tips geven.

Etentje

De liefde van de man gaat door de maag zeggen ze. Bij mijn man is dat zeker waar! Hem maak ik dus enorm gelukkig met een etentje met z’n tweeën. Ooit gingen we op Valentijnsdag samen uit eten, meerdere gangen met een bijpassende wijn. Dat dit de Valentijnsdag vlak na Evi’s verjaardag was en ik dus al op mijn kop stond van 1 wijntje was bijzaak. We hadden het enorm gezellig en het eten was geweldig! Met een etentje verwen je jezelf in ieder geval ook dus deze staat altijd bovenaan mijn cadeaulijstje.

Luchtje

Een lekker luchtje krijgen is altijd fijn natuurlijk. Dat vind ik zelf ook wel fijn om te krijgen. Dus waarom zou je jouw partner dat niet geven voor Valentijnsdag? Kun je ook nog eens een luchtje kopen dat je zelf heel fijn vind om te ruiken en tijdens het knuffelen ruik je dan ook steeds je cadeautje. Win- Win toch lijkt me dat.

Cadeaubox

Wil je een wat origineler cadeau? Bij Hemd voor Hem hebben ze enorm toffe cadeauboxen voor de mannen. Zo zijn er cadeauboxen met o.a. boxers, sokken en ook luchtjes. Ideaal lijkt me want die cadeauboxen komen ook nog eens mooi ingepakt binnen. Ik vind de cadeaubox heel erg mooi ingepakt en niet te zoet, precies goed voor de man dus.  Voor Patrick kreeg ik van Hemd voor Hem een hele mooie cadeaubox toegestuurd met gave sokken van Happy Socks en een boxershorts van Calvin Klein. Beide zijn ze in het thema van Valentijnsdag en ik heb dus alvast een mooi cadeau voor de 14e februari.

Valentijnsdag Cadeaubox Hemd voor Hem Valentijnsdag cadeaubox Hemd voor Hem inhoud

Whisky

Houdt je man wel van een goede whisky, een fijne wijn of een biertje op z’n tijd? Dan is het altijd nog een goed plan om hem een fles te geven van zijn favoriete drank. Laat je gewoon adviseren bij je lokale slijterij anders als je geen idee hebt wat nou een fijne fles zou zijn.

Dag vol liefde

Hopelijk heb je wat aan mijn tips en heb je nu een idee wat je kan gaan kopen voor je man met Valentijnsdag. Ik wens jullie in ieder geval een hele fijne en romantische dag vol liefde! En mocht je nog een goede tip hebben die hier tussen zou moeten, laat het me weten in de reacties.

 

Liefs Kimberly

 

Dit artikel betreft een samenwerking.

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

2 COMMENTS

 • Els

  Die sokken zijn echt kei leuk :-). Dit jaar doen we niet aan Valentijn. We verrassen elkaar vaak gewoon door het jaar heen :-).

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Dat is ook prima toch 😉

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *