urban jungle met kunstplanten in de badkamer
Home en interieur Recente berichten

Een urban jungle met kunstplanten in de badkamer

Planten zijn goed voor de zuurstof in je huis en daarnaast maken planten gelukkig. Maar wat nou als er geen plant blijft leven in die ruimte of als je gewoonweg geen groene vingers hebt? Ook dan is er de mogelijkheid om een urban jungle te creëren dankzij kunstplanten !

Kunstplanten in huis

Dol ben ik op planten in huis! En overal in huis doen de planten het ook erg goed, alleen in de badkamer is er geen beginnen aan. Planten die het goed zouden doen in de badkamer kan ik toch steeds weer weggooien. Gelukkig zijn er ook mooie kunstplanten te koop zodat ik toch die urban jungle kan krijgen in de badkamer!

Je eigen urban jungle maken

Meer groen in huis? Een urban jungle is stoer en brengt een grote hoeveelheid groen in huis. Een urban jungle is vooral een verzameling van verschillende planten bij elkaar. Planten combineren namelijk hartstikke goed met elkaar en maken een ruimte helemaal af. Zo ook in de badkamer waar vaak gewone planten niet goed overleven door de hoge luchtvochtigheid en het gebrek aan daglicht. Een ideale oplossing om het groen in de badkamer te brengen is om dan een urban jungle te maken met behulp van kunstplanten.

Hangende kunstplanten in de badkamer

Door op hogere plekken in de badkamer kunst hangplanten te plaatsen creëer je gemakkelijk het jungle gevoel. Plaats de hangplant bijvoorbeeld bovenop de badkamerkastjes, op een plank of een afscheidingsmuur. Maar je kan ook in de hoek een hangplant ophangen in een leuke hangpot van bijvoorbeeld macramé. Maar je kunt ook in een hoge plantenpot een hangplant plaatsen, dat geeft een heel leuk effect!

kunst hangplanten urban jungle in de badkamer

Grote kunstplanten voor binnen

Wil je een echte urban jungle creëren in de badkamer of heb je een mooie open ruimte? Denk dan eens aan een grote kunstplant in de badkamer. Zo heb je kunstbomen waarmee jij je urban jungle instant realiseert in huis. Met een grote plant heb je al snel een groen resultaat en dus is de makkelijkste eerste stap naar een urban jungle een grote (kunst)plant uitkiezen. Zelf ben ik bijvoorbeeld dol op palmen en vind deze echt ontzettend stoer staan! Kies er zelf een pot bij die mooi past bij je grote plant en in je badkamer om er een mooi geheel van te maken.

kunstplanten urban jungle in de badkamer

Kunstplanten kopen?

De uitgelichte planten op de foto’s in deze blog en nog vele andere kunstplanten koop je online bij Maxifleur.

Liefs, Kimberly
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × vijf =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.