Meer tijd aan willen besteden
Tuesdays Teatopics

Tuesdays Teatopics #9 ; Meer tijd aan willen besteden?

En jaaaaa hoor, na al het kerstgeweld is het weer dinsdag. Daarom weer een Tuesdays Teatopics. Deze keer #9 met de een vraag die ik mezelf wel vaker stel. Waar zou ik meer tijd aan willen besteden?

Waar zou jij meer tijd aan willen besteden?

Dochter

Duidelijk. Ik zou graag meer tijd aan Evi willen besteden, kwalitatieve tijd bedoel ik dan. Ik schreef al eerder in deze blog over dat ik mijn telefoon minder wil gebruiken zodat ik meer tijd aan Evi kan besteden.Nu ben ik vaak met van alles bezig en ondanks dat ik veel tijd met haar doorbreng heb ik wel eens het idee dat ik meer zou mogen knutselen of de dingen doen met haar die zij gewoon leuk vind. Omdat zij het leuk vind en omdat zij het verdiend. Maar ook omdat ik het leuk vind om dingen met haar te doen. Dat is straks denk ik wel het voordeel als ze naar school gaat omdat ik dan de boodschappen etc. kan doen als zij op school zit en ik dus met haar de tijd anders kan besteden.

De man

Ik zie de schat wel geregeld hoor, gelukkig maar ondanks dat het streven is om maandelijks een date te hebben schiet dat er weleens bij in. Dat terwijl het juist eigenlijk heel belangrijk is om samen je momenten te hebben en te genieten samen. De banden strak te houden en voor de geest houden wat je zo leuk vind aan de ander, is gewoon heel belangrijk. Streven voor 2017 is dus om echt de dates maandelijks te blijven plannen. De tijd gaat zo hard, dat we gewoon zomaar 3 maanden verder zijn voordat we weer een date hebben. En dat vind ik zo ontzettend jammer, ik heb namelijk gewoon een ontzettend leuke man aan de haak geslagen. Bijna 9 jaar terug trouwens…

Beebs and Moms

En dan op zich de frequentie niet, ik vind 4 keer bloggen in de week prima en in mijn eentje een goede verhouding. Maar ik zou graag meer tijd willen besteden aan het uitbouwen van de blog. En daarvoor moet ik de blog veel onder de aandacht gaan brengen. De pagina inschrijven bij marketingbureaus, contacten opbouwen met andere blogs etc. etc. etc. En dat neemt veel tijd in beslag. Daarbij ben ik er een tijdje terughoudend in geweest omdat ik vond dat de pagina nog niet mooi genoeg was, dat ik nog mijn draai moest vinden. Zelf merk ik dat er steeds meer eigenheid in komt, dat ik mijn draai heb gevonden en zelf vind ik de blog er mooi uitzien. Het logo dat Blogchick heeft gemaakt vind ik er perfect op aansluiten. Daar ben ik dus enorm blij mee!

Maar nu komt dus het moment dat ik de pagina gewoon eigenlijk meer onder de aandacht moet gaan brengen. Meer aandacht is meer feedback en meer mogelijkheden voor mijn volgers. En dat vind geheel vind ik wat lastig want wat maakt mijn blog nou dat mensen de blog willen volgen? Dat Beebs and Moms echt Kimberly maakt en dat mensen aanspreekt? Geen idee, dat moet ik dus een beetje gaan zien te achterhalen. De ene blogger schrijft met een berg sarcasme, de ander met gewoonweg een berg eerlijkheid, weer een ander met een berg zelfspot. Ik drijf overal een beetje tussenin en misschien maakt dat Beebs and Moms. Ook schrijf ik als meisjesmama gewoon meer vanuit het oogpunt van een meisjesmama en dus meer over meisjes. Ach ja, jullie merken dat het ook voor mij nog een zoektocht is. En ik hoef dus geen duizenden volgers, die druk zou ik denk ik niet aankunnen waardoor de lol ervan af zou gaan. Maar wat meer volgers lijkt me dan wel weer leuk. 🙂 A mommy can dream hè?!

Maar daar zou ik dus meer tijd aan willen besteden, waar zou jij meer tijd aan willen besteden?

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

2 COMMENTS

 • MamaIssues

  Ik wil ook graag meer tijd besteden aan mijn blog en aan het oefenen met photoshop
  Komt vast goed in t nieuwe jaar :)9

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Daarom, rustig aan toch? ☺

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *