Dag een ander geslacht
Tuesdays Teatopics

Tuesdays Teatopics #8 Een dagje een ander geslacht?

Het is weer dinsdag dus tijd voor een nieuwe vraag van Pickwick in de Tuesdays Teatopics. Ik vind dit een hele leuke vraag en heb deze vaker bij anderen voorbij zien komen. Wat ik zou doen? Je leest het in deze blog.

Wat zou je doen als je 1 dag van geslacht mag wisselen?

Seks!

Ja hallo, uiteraard zou ik seks hebben! Hahaha ik zou wel willen weten hoe het is om als man zijnde seks te hebben. Hoe het voelt, wat je (niet) denkt, wat je ervaart. Lijkt me heel bijzonder om te weten hoe dat voor de ander is. Maakt het ook nog een beetje leerzaam misschien 🙂  Nee alle gekkigheid op een stokje en zo verder. Lijkt me gewoon cool om te weten.

Stappen

Ik zou echt 100% met mijn maten gaan stappen. Ook dat lijkt me leerzaam om te weten hoe het is om een biertje te drinken met vrienden, vrouwen te kijken, mannenpraat te hebben. Gewoon een man ongeremd in het wild zijn. Ik zie uiteraard geregeld wel mannen met hun maten biertjes drinken etc. Ik heb gewoon het idee dat het enorm anders is dan het geklets van vrouwen en de ervaringen van vrouwen, daarom zou ik dat gewoon wel willen ervaren.
Misschien nog wel langs een stripclub ofzo, gewoon om dat ook te ervaren.

Piesen

Werkelijk overal zou ik tegenaan piesen. Gewoon omdat het kan! Lekker naast de wc-pot, ik hoef het toch niet schoon te maken. Lekker tegen een boom aan. Mocht er sneeuw liggen, dan zou ik lekker mijn naam piesen in de sneeuw. Dat effect in ieder geval. Nergens lastig hoeven te hurken of op zoek gaan naar een wc. Gewoon lopen, piemel eruit en gaan. Hoppa. Sowieso lijkt het me fijn om geen blaas als een erwt te hebben, zeeën van tijd zou ik ineens hebben denk ik.

Boeren en scheten laten

Ja ook dat zou ik keihard doen. Want dat is in mijn optiek als ik een man ben natuurlijk een enorm mannelijk iets. Hoe harder hoe beter. Niks geen verlies van sexappeal of vrouwelijkheid. Gewoon een gore vent zijn. Omdat het kan.

Dat zou ik dus doen als ik een dagje man mag zijn.

Wat zou jij doen als je een dagje een ander geslacht zou mogen zijn?

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

3 COMMENTS

 • MamaIssues

  hahaha wat een vraag!
  Eerlijk gezegd heb ik daar nog nooit over na gedacht!
  Maar inderdaad dat je gewoon overal kan plassen, super handig dus dat zou ik zeker gaan doen 😀

 • vans schoenen

  Gefeliciteerd met de eigenaar van de blog, dit is een zeer goede site!

 • kleurenanalyse

  Dit artikel is geweldig, ik ga het delen op Facebook ?

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vier =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.