Welk tv programma
Tuesdays Teatopics

Tuesdays Teatopics #4: Welk tv-programma

En zo zijn we weer op de dinsdag aangekomen. Tijd voor een nieuwe Tuesdays Teatopics dus. Nummer 4 alweer, echt leuk want zo komt er een leuke verzameling van alle vragen die Pickwick voor Nederland bedacht heeft. Ook op Facebook wordt er telkens op de vragen gereageerd, erg leuk!

Vandaag in de Tuesdays Teatopics:

In welk tv-programma zou jij te zien willen zijn?

Tsja ik heb weinig specialiteiten o.i.d. waarmee ik mijn kop boven het maaiveld steek. Een show met talenten zal het dus niet gaan worden. Daarom dat ik eigenlijk wel een bepaalde hoop heb op een ander programma maar dit zal niet gaan gebeuren omdat wij niet mee doen met de grapjes waardoor je in deze show terecht kunt komen. Je hebt natuurlijk geen idee waar ik het over heb maar misschien als ik Goeeeeeedeeemooooorgen tegen je zeg?!

Nee? Niks?

Ik zou dus wel eens te zien willen zijn in 1 tegen 100 ofzo en dan ervandoor willen gaan met die miljoenenkoffer. Of dan op de bank zitten en dat Gaston Starreveld dus aan de deur komt met een goede cheque. Lijkt me verrukkelijk! Zo’n bedrag krijgen waardoor je voorlopig gewoon niet hoeft te rekenen als je iets afrekent of dat je gewoon de dingen die je graag wilt kunt kopen/ doen zonder te sparen. Dat Evi gewoon straks een leuk centje heeft voor haar opleiding, dat die gewoon al betaald is. Dat ze een start heeft voor wanneer zij op zichzelf gaat wonen. Lijkt me gewoon leuk.

Maar weet je. Winston Gerschtanowitz mag ook wel langs komen voor de één of andere loterij. Ik bedoel, heb je de laatste tijd deze meneer wel goed bekeken? Hij is een stuk leuker sinds dat hij in Goudkust mee speelde. Lekker opgedroogd zeg maar, ik kijk graag naar hem. Die grijzende haren aan de zijkanten, leuk!

Mijn stille genot

Maar ok. Dat zou ik dus wel leuk vinden. Wat ik ook wel leuk zou vinden is misschien te erg. Ik geniet altijd erg van Thomas Verhoef van Eigen Huis en Tuin. Die man heeft humor, ziet er leuk uit, heeft een foute tattoo en is rete-handig! Ik heb een enorme leuke man hoor maar handig is hij echt niet. Thomas is dus echt mijn handige, leuke klusprins op het witte-fantasie-paard. Potverdorie ik hou er zo van. Lodewijk is ook een vriendelijke vriend hoor maar Thomas, yeah!

Misschien dat Thomas dit leest en denkt dat hij mij best nog wel wilt helpen met een goede klus hier in huis. Ooit moet namelijk de zolder worden opgeknapt en moet er een dakkapel in komen. Thomas deed dat laatst natuurlijk weer moeiteloos in Eigen Huis en Tuin. Kan hij gewoon. Met wat lachen en ondeugende grapjes, zo is hij nou eenmaal liet hij het er weer uitzien alsof het weinig moeite kost. Lijkt me dus gewoon leuk om Thomas die shizzle op zolder te laten doen. Ga ik heerlijk zwijmelen vanaf de trap. Moet ik gewoon die tv-mensjes allemaal verder weg denken. I Love Thomas!

Dus dat is mijn antwoord op de vraag van deze Tuesdays Teatopics

In welk tv-programma zou jij te zien willen zijn?

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *