Wat is je favoriete foute liedje
Tuesdays Teatopics

Tuesdays Teatopics #3: Foute liedjes

En dan is het alweer dinsdag. Tijd voor een nieuwe Tuesdays Teatopics dus!

Wat is je favoriete foute liedje?

Lord have mercy! Lastig, ik heb namelijk een enorme voorkeur voor foute muziek. Shhhhtttt dat was eigenlijk een beetje geheim maar ok. Ik geniet dus enorm van het Foute Uur van Q-music.

Maar ok mijn favoriete….. Uhm Jolene van Dolly Parton staat toch wel hoog in mijn ranglijsten.

I’m too sexy van Right Said Fred, ik bedoel: Deze man heeft het foute volledig ingelijfd!

Alles van Charly Lownoise en Mental Theo doet het ook goed in mijn ranklijsten. Klinkt toch leuk en, de beeb vind het fantastisch!

Of MC Hammer dan, freaking love die man! En het dansje, doe het eens mee. Heb je gelijk je beweging voor die dag gehad. Die broeken ook, je benat jezelf toch. Ik had echt van die broeken, who’s with me?!

En wat is een foute muzieklijst zonder Paul Elstak. Ook van deze man vind ik alles fantastisch dus heb ik maar mijn ultieme favoriete nummer van hem gekozen.

Lastig kiezen

Je merkt het, ik vind het enorm lastig om te kiezen. Ik vind werkelijk alle muziek uit de jaren ’90 heel fijn. Genieten doe ik van werkelijk heeeeeel veeeeeel foute muziek. Om nou overal een link van te posten gaat misschien wat te ver, maar the Weather Girls met It’s raining men vind ik dus ook heerlijk, en alles van The Party Animals, Scooter en Dune etc etc.

Maar als ik dan een ultiem fout nummer moet kiezen ga ik voor Sister Sledge, We are family. Gewoon omdat dit jaren het nummer onder de douche was 🙂 Ik verzwijg trouwens voor het gemak maar dat ik alles van de Spice Girls en Backstreet Boys ook moeiteloos mee zing….

Wat is jouw favoriete foute liedje? Laat je het me weten?

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + twaalf =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.