Welke keuken het lekkerst?
Recente berichten Tuesdays Teatopics

Tuesdays Teatopics #22 Welke keuken

Van de week ging ik met mijn schoonzus en een gezamenlijke vriendin uit eten. Van hen kreeg ik een heel leuk cadeautje: Een theesetje met lekkers en ook een nieuwe vraag voor de Tuesdays Teatopics. De vraag was erg toepasselijk aangezien we dus uit eten gingen.

Welke keuken vind jij het lekkerst?

Eten

Ik vind eten dus sowieso erg lekker. Die billen vormen zich niet vanzelf natuurlijk. Dat snappen jullie zelf ook wel denk ik. Maar goed, ik zat dus klaar om tapas te gaan eten. Onbeperkt. Dus eigenlijk alleen de beperking die mijn maag zou geven. En nee, niet bij die keten met tapas want ja sorry, dat vind ik dus niet echt joepie-de-poepie om te eten. In de buurt, in IJmuiden zit een leuke toko die heerlijke tapas heeft en het is gewoon een fijn restaurant. Daar gingen we dus heen en daar kreeg ik dus het steuntje in de rug van de 2 lieverds waarmee ik de hort op ging. En dus deze vraag die niet in mijn lijst stond nog. Ook wel knap aangezien ik een lijst met zo’n 120 vragen heb.

Keuken

Maar goed, als ik dan dus moet kiezen vind ik de Italiaanse keuken het lekkerste. De rijke smaken, de variatie en tja gewoonweg alles. De laatste 2 jaar zijn we ook naar Italië op vakantie geweest en ik vind ook de manier van eten ontzettend fijn. Het samen genieten, een wijntje en drankje erbij. Genieten ten top vind ik dat. Er hoeven van mij ook niet zo veel tierelantijntjes op mijn eten of bij mijn eten. Ik heb daar gewoon niet zo veel mee. Naar huis gaan met honger vind ik ook vervelend en dat heb je gewoonweg niet met de Italiaanse keuken.

Divers

Daarnaast vind ik dus de Italiaanse keuken ook erg divers. De pasta’s, de groenten, het vlees/ de vis, de kruiden en de sausen maar ook met aardappelen en pizza’s kun je in de Italiaanse keuken alle kanten op. En dat vind ik heerlijk. Met alle verschillende ingrediënten kun je dus alle kanten op. En genieten. That’s me, I love food!

Welke keuken vind jij het lekkerst?

Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + vier =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.