Welke leeftijd zou je voor altijd willen hebben?
Tuesdays Teatopics

Tuesdays Teatopics #20 Welke leeftijd voor altijd?

Na de heel persoonlijke blog in de Tuesdays Teatopics van vorige week, deze keer een wat luchtigere blog over welke leeftijd ik het liefst voor altijd zou willen hebben.

Welke leeftijd zou je het liefst voor altijd hebben?

Voor- en nadelen

Keuzes, keuzes, keuzes… Ik vind namelijk bepaalde leeftijden wel wat hebben. Maar ook vind ik dat alle leeftijden ook wel weer wat nadelen hadden. Eeuwig 16 betekent veel energie en oooohhh wat was ik toen nog slank… Maar goed, 16 betekent ook dat ik geen wijn mag drinken etc etc. En zoals de kenners wel weten hou ik wel van een wijntje op zijn tijd. Mijn keuze is eigenlijk ook wel een beetje afhankelijk van of de rest van de wereld wel oud wordt. Of mijn leven zo is zoals het nu is en ik alleen die leeftijd heb.

Ideaal

Ik zou dan denk ik toch kiezen voor 27 jaar. Waarom? Ik werd toen moeder, had an sich nog best wat energie, zag er jong maar niet te jong uit etc etc. Ook kom je overal in als je de kroeg in zou gaan, mensen schatten je soms wat jonger of wat ouder in en je kunt gewoon je wijntje drinken. Als de man wel ouder zou worden als ik eeuwig 27 jaar zou blijven zou het er niet te raar uit zien. Hoewel dat natuurlijk wel een beetje gaat gebeuren als hij richting de 50/ 60 gaat. Oeps.

Leeftijden

Ach, vorige week ben ik 32 geworden en daar heb ik niet al te veel geluid aan gegeven. Ik hou gewoon niet zo van mijn verjaardag vieren en ook van het ouder worden word ik niet veel gezelliger meestal. Waar je er in je kinder- en tienerjaren steeds naar uitkijkt om ouder te worden omdat je dan meer kan en mag, gaat dat vanaf je 21e wel een beetje weg. Maar goed, alle leeftijden hebben wel iets en ik ben ook wel benieuwd wat de rest me zal gaan brengen. Ik laat het dus maar gewoon over me heenkomen en ga het ervaren.

Welke leeftijd zou jouw ideale leeftijd zijn?

Liefs Kimberly

Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

2 COMMENTS

 • Avatar
  MamaIssues

  Hmmmm lastige vraag zeg!!
  Ik denk dat ik de leeftijd rond 18 jaar heel erg leuk vond… Volwassen zijn, zelf keuzes maken maar toch ook nog heel jong en lekker genieten van alles… Vond ik wel wat 🙂
  Maar of ik nou voor altijd 18 zou willen zijn?

  • Avatar
   beebsandmoms
   AUTHOR

   18 was inderdaad ook wel bijzonder…. Maar altijd 18 zijn?! Hmmmzzz liever niet hoor

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vier =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.