Wat zou je nog eens willen doen
Tuesdays Teatopics

Tuesdays Teatopics # 2: Nog eens willen doen?

Weer een dinsdag en dus weer een Tuesdays Teatopics! Yeah, ik vind het echt superleuk om de vragen te beantwoorden die Pickwick heeft bedacht. Daarom ben ik ook blij dat ik afgelopen zaterdag weer thee kon kopen en weer nieuwe vragen dus voor de verzameling heb gekregen.

Groene thee

Allereerst, ik hou echt wel van thee. Zeker met het weer van de laatste maand. Word ik blij van. Ik word niet blij van groene thee, bah! Maar voor 1 van mijn allerliefste vriendinnen heb ik nu toch een heeeeerlijk smaakje groene thee meegenomen. Denk ik dan want proeven ga ik het niet. Maar heeeeele lieve vriendin…. Je weet wie je bent, de thee is er!

Wat zou je graag nog eens willen doen?

Trouwdag

Wat ik echt 100000% nog eens zou willen doen is mijn trouwdag. Dat was oprecht 1 van de meest geweldige dagen die ik ooit heb mogen meemaken. En tuurlijk waren er best wel dingen die ik anders had willen doen of anders had willen hebben. Maar ik heb enorm genoten van de liefde om me heen, al mijn dierbaren die er gewoon supergoed uitzagen en hun best hadden gedaan. Het mooie weer, de fotograaf, het eten, de auto, de lol, de mensen, de band op het feest, het feest en uiteraard mijn geweldig mooie en lieve man en kind. Ik was zo enorm gelukkig op mijn wolkje en ben volledig opgegaan in de liefde.

Ondanks dat het anderhalf jaar geleden is en Evi dus pas 2,5 jaar is, heeft zij het nog wel eens over dingen die ik eigenlijk al vergeten was. Ook voor haar was het dus een bijzondere dag 🙂

Ik schrijf dit trouwens met een enorme grijns, die zien jullie natuurlijk niet maar wat. was. ik. die. dag. een. blij. ei. Echt enorm genoten die dag, dat mag wel duidelijk zijn.

Geboorte

Neeeeee uiteraard niet mijn eigen geboorte, duh. Maar ik zou Evi’s geboortedag soms wel anders hebben willen laten gaan. Dat kon je ook lezen in mijn blog over zwangerschapscholestase. Sowieso zou ik gewoon nog eens willen bevallen. Ik zou graag een broertje of zusje voor Evi willen krijgen. Lijkt me heel bijzonder. Ik hou zo verschrikkelijk veel van dat kleine beebje dat ik me afvraag of ik nog een keer zo verschrikkelijk veel van een andere beeb zou kunnen houden. Maar ook dat geurtje van je pasgeboren beeb, hardcore drugs vind ik dat. Thuis ben ik als ik dat geurtje heb geroken, zoetsappig I know. Kan ik gewoon niets aan doen. Jammer dan.

Dat zou ik dus zelf graag nog eens willen doen. Wat zou jij graag nog eens willen doen?

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × drie =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.