Onbezorgde genie of een vreugdevolle onnozele
Recente berichten Tuesdays Teatopics

Tuesdays Teatopics #18 Bezorgd genie of vreugdevolle onnozele?

Vandaag geen nieuwe vraag van #Pickwick maar van It’s Wendy mijn swapmaatje van #echtepostiscool. Zij heeft 2 vragen zelf bedacht voor me en ik vond het leuk om deze vraag over een genie of onnozele vandaag te beantwoorden. De andere vraag zal ik een andere keer beantwoorden.

Ben je liever een bezorgde genie of een vreugdevolle onnozele?

Nagedacht

Ik moest er toch wel even over nadenken omdat er aan beide kanten wel iets goeds te halen is. Het liefste zou ik natuurlijk een vreugdevol genie zijn 😉 Helaas moet ik dus kiezen. Er zijn zoveel dingen om je zorgen om te maken en zeker als je een genie bent denk ik dat je nog meer dingen in of op de wereld ziet gebeuren die je zorgen baren. Dat zijn allemaal dingen die je leven er niet veel makkelijker op maken denk ik. Ik denk ook dat als je een genie bent die ook nog eens bezorgd is, dat het kan voelen alsof je de wereld op je schouders aan het dragen bent.

Kinderen

Als ik dan naar kinderen kijk en hoe onbezorgd kunnen genieten trekt me dat toch echt een stuk meer. Het genieten van het leven, van de kleine dingen die ook zo machtig mooi kunnen zijn. Het lijkt me in ieder geval heerlijk en aantrekkelijk. Het lijkt me toch echt een stuk fijner om je alleen zorgen te hoeven maken over de kleine dingen; Heeft mama mijn favoriete pyjama wel gewassen, is er nog wel chocopasta in huis, hebben de vlokken nog wel Minions die ik kan opeten?

Keuze

Zoals je ziet is mijn keuze eigenlijk wel gemaakt. Ik zou dan ook kiezen voor de vreugdevolle onnozele uit de 2 opties. Ik zou toch echt liever van dingen te weinig weten en genieten van mijn leven dan alles maar te weten en me daar dan zorgen om maken. Alles weten is denk ik ook niet zaligmakend dus huppa, daar was mijn keuze eigenlijk wel al klaar.

Dank je wel Wendy voor het maken van deze vraag!

Welke keuze zou jij maken?

Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + vier =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.