Wat at je het liefste toen je klein was?
Tuesdays Teatopics

Tuesdays Teatopics #16: Wat at je het liefste toen je klein was?

Elke keer weer op dinsdag een nieuwe vraag in de Tuesdays Teatopics. Deze keer gaat het over eten. Zoals jullie zien heb ik met de uitgelichte foto iets anders geprobeerd. Ik vond de verschillende foto’s van de Pickwick theezakjes toch niet zo mooi ogen en wilde iets anders proberen. Wat vinden jullie ervan?

Wat at je het liefste toen je klein was?

De 3 P’s

Uiteraard, net als alle kinderen at ik heel graag: Pizza, Pannenkoeken, Patat. Heerlijk en nog steeds kan ik er enorm van genieten. Evi vind het uiteraard ook heerlijk en het is misschien maar een zegen dat de man pannenkoeken geen avondeten vind. Anders zouden we die toch echt vaker eten denk ik. De pannenkoeken aten we eigenlijk altijd met verjaardagen en dan met de neven/ nichten een wedstrijd doen wie de hoogte wolk met de poedersuikerbus kon maken.

Spinazietaart

Mijn moeder maakte vroeger altijd spinazietaart. Een quiche met spinazie, boursin, ketjap, spekjes. Heerlijk vond ik die altijd. En eigenlijk kon ik die elke week wel eten, als er over bleef at ik het met liefde de volgende middag tijdens de lunch op. Toen ik op mezelf ging wonen werd de quiche ook geregeld gemaakt. Met wat extra knoflook, een uitje, soms wat paprika en vaak met een salade eten we de quiche nog steeds graag. Het mooie is dat het ook Evi’s favoriet is. Ze kan er echt om vragen wanneer we het dan weer gaan eten. Zij eet het dan zonder salade want dat vind ze helemaal niets. Maar genieten doet ze ervan, en als zij geniet, dan wij ook. Zo werkt dat.

Kiezen

Dus als ik echt moet kiezen voor wat ik het allerliefste at toen ik klein was….. Dan kies ik voor de spinazietaart. Dat was echt een feest! En, heel stiekem dus nog steeds 😉

Wat at jij het liefste toen je klein was?pi

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

1 COMMENT

  • An

    Eerlijk is eerlijk en niet omdat je mijn kind bent maar ik vind jouw foto stijlvoller en meer uitnodigend…ik ben gelijk een grote beker thee voor mijzelf gaan zetten..en wat fijn dat mijn spinazietaart 1e keus is geworden.

    Dikke kus mama

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *