Rauw of frituren
Tuesdays Teatopics

Tuesdays Teatopics # 13 Rauw of frituren

Deze dinsdag hebben we in de Tuesdays Teatopics weer een gekke vraag van #Pickwick. De vragen blijven leuk en bijzonder. Wat denk jij, kies ik voor frituren of rauw eten?

Zou je liever al je eten rauw eten of al je eten frituren?

Ik moest aanvankelijk dus erg lachen toen ik hieraan dacht. Ik ben dus niet zo’n rauw eten fanaat en kan dus echt intens genieten van mijn patatje.

Keuze snel gemaakt

Toen ik dus verder over na ging denken was mijn keuze dus wel snel gemaakt. Met een risico op dichtgeslibde aders en op gigantisch overgewicht. Maar ik zou dan toch gaan voor voortaan alles frituren denk ik. Daar zijn nog best wat opties in en mogelijkheden waardoor je nog best kunt afwisselen qua menu. Hoop ik, denk ik stiekem. Je kunt je dingen natuurlijk nog paneren of kort in de frituurpan rammen. Je hoeft natuurlijk niet altijd dan patat en andere snacks te eten. Er is nog meer mogelijk toch? Ik dacht even aan kip frituren en dan een salade maken maar dat houdt natuurlijk op omdat ik geen rauwe dingen meer zou mogen eten.

Lastig, lastig. Je merkt het. Maar nogmaals, ik heb dus niet zo veel met alleen maar rauw eten. En.. Ja, ik blijf bij mijn keuze. Ik zou dan voor voortaan frituren gaan.

Verveling

Al denk ik wel stiekem dat alles op een gegeven moment en zelfs misschien wel snel gaat vervelen. Dat je dan toch naar iets anders gaat verlangen omdat je er genoeg van hebt gehad. Na een week alleen maar frituren wil je toch ook wel een lekkere salade denk ik. Ik zou dat wel hebben. Gewoon iets fris en knisperends in je mond met een hele andere smaak dan frituur. Of gewoon een stuk komkommer. Lof of een andijviestamppot met een gehaktbal. Het lijkt me dat je het allemaal lekker moet afwisselen, zoals we al altijd doen.

Wat zou jij kiezen?

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

2 COMMENTS

 • MamaIssues

  Ik zou ook kiezen voor frituren
  Sommige dingen rauw eten daar moet ik echt niet aan denken!!!

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Hahaha dat dacht ik nou ook ????

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + 13 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.