Welke acteur in de hoofrol in de film over mijn leven
Tuesdays Teatopics

Tuesdays Teatopics #10 : Welke acteur zou de hoofdrol in de film over mijn leven spelen?

Het is weer dinsdag dus het is weer tijd voor een nieuwe Tuesdays Teatopics. In deze 10e schrijf ik over welke acteur de hoofdrol in de film over mijn leven zou spelen. Eigenlijk wel een lastige en een beetje gekke vraag deze keer.

Welke acteur zou de hoofdrol spelen in de film over jouw leven?

Lastige vraag

Ik zou het dus eigenlijk niet zo goed weten. Maar de eerste die in me opkomt is de dikkere Bridget Jones. Ik weet eigenlijk ook niet zo goed waarom maar ik denk dat het komt door het onhandige dat Renée Zellweger heeft in de rol die ze speelt. Qua uiterlijk hebben we weinig gelijkenis volgens mij maar hé wie weet.

Mooie dame

Ik vind Scarlett Johansson echt een fantastisch mooie meid! Als ik dus zou mogen kiezen voor een gepimpte versie van mezelf zou ik dus zeker kiezen voor Scarlett Johanssen 🙂 Gewoon omdat ik dan heel wat lijk denk ik. Alsof ik er in het echt ook zo mooi uit zou zien. Hahahah Ach a girl can dream toch?! En zeg nou zelf, dit is toch een ontzettende mooie dame!

Afbeeldingsresultaat voor scarlett johansson

 

Mijn leven

En eigenlijk denk ik ook nog eens dat mijn leven zo ultiem saai en burgerlijk is dat het gewoon niet zou lonen om er een film over te maken. Ik denk ook niet dat veel mensen naar die film zouden gaan kijken of het überhaupt een boeiend iets zouden gaan vinden. Maar daar zou misschien Scarlett een rol (pun intended)  in kunnen spelen. Ik denk dat er al een hoop mannen zouden gaan kijken naar de film, puur omdat zij er in speelt.
Misschien kunnen we de onesie dan in haar geval laten vervangen door een latex pak. Komen de boobies ook mooi uit. En ze heeft niet de rolletjes die ik verberg in de onesie.

Misschien kunnen we dan ook de rommel van de beeb nog een functionaliteit geven en een hilarische scene eraan verbinden. Who knows. O en die lunches met de vriendinnen kunnen dan veranderd worden in een soort van Sex and the City verhaal. Lekker met een hip drankje of gewoon met een lekker wijntje. Dat zou het waarschijnlijk ook allemaal nog kunnen pimpen allemaal. Dat ik geregeld met een mom-bun in m’n haar met een onesie aan loop, dat trekt natuurlijk geen kijkers 😉 Maar ok. Dat was dus mijn antwoord op de vraag.

Wie zou jou spelen in de film over jouw leven of heb je nog een goed idee voor de film over mijn leven?

Let me know!

 

 

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

4 COMMENTS

 • MamaIssues

  Haha wat een vraag weer
  Ik zou het ook echt niet weten!!!
  Mijn leven is ook niet om een film over te schrijven ben ik bang

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Nou echt hè, ook wel weer lekker dat het gewoon rustig is allemaal ????

 • Charlotte

  Haha dan zou ik toch kiezen voor een hele knappe acteur als man 😉 😉 😉

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Hahaha ja lijkt me ook een heel goed idee ????????

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.