Welke droom wil je graag zien uitkomen?
Tuesdays Teatopics

Tuesdays Teatopics #1 : Welke droom?

De theedrinkers onder ons kennen allemaal wel de smaken van Pickwick. Al een tijdje worden je via de zakjes vragen gesteld. Omdat ik het leuke vragen vind en omdat ik graag een kopje thee drink, presenteer ik jullie: De Tuesdays Teatopics!

Elke Dinsdag

Elke dinsdag zal ik een nieuwe vraag beantwoorden en ik nodig jullie uit om op de Facebook-pagina van Beebs and Moms om onder deze blog de vraag ook te beantwoorden. Vandaag dus de eerste Tuesdays Teatopics en ik vind het een erg leuke vraag

Welke droom zou je heel graag zien uitkomen?

Ik heb een aantal dromen die ik graag uit zou zien komen. Wij allemaal wel denk ik, of heb ik dat mis? De afgelopen jaren heb ik al best wat dromen uit zien komen en dat is zo ontzettend gaaf! Zo zijn we verhuisd naar een heel fijn huis waar ik bij wijze met mijn rollator de deur uit kan gaan ooit, zijn we getrouwd (dat was een gouden dag!) en ben ik mama geworden. Eigenlijk ben ik best een rijk mens maar hé a girl’s got to dream.

Evi

Als mama zou ik graag willen dat mijn beeb erg happy en gezond is/ blijft. Dat is toch wel mijn belangrijkste droom. Dat mijn beeb een gelukkig leven blijft leiden. Dat ze haar hart volgt in haar leven en doet wat goed is voor haar. Dat hoeft dus niet zo zeer te zijn wat mij gelukkig zal maken, daar heb ik namelijk zelf de regie over. Het is haar leven dus zij mag bepalen wat haar gelukkig gaat maken.

Amerika

Ik ben erg nieuwsgierig naar Amerika en zou dat graag zelf willen ervaren. De natuur, de mensen, het eten. Is het nou echt zoals Amerika geportretteerd wordt op tv of toch heel anders? Het lijkt me heel gaaf om in zo’n camper Amerika te ontdekken. Uiteraard met de man en beeb, dat spreekt voor zich.

Beebs and Moms

Tsja ook Beebs and Moms was natuurlijk een droom. Die ben ik aan het uitvoeren en deze droom krijgt steeds meer vorm. Het maakt me wat nerveus maar ik vind het ook gewoon zo gaaf om te doen! Het is echt iets van mij en ik krijg het toch steeds meer voor elkaar. Al moet ik zeggen dat ik heel veel heb aan een besloten pagina op Facebook voor bloggers. Zo ontzettend fijn dat iedereen elkaar daar helpt en meedenkt. Echt heel prettig voor een beginnende blogger zoals ik.

Ik hoop heel stiekem uiteraard dat Beebs and Moms groter zal worden. Zelf vind ik het namelijk erg leuk om interactie te hebben met mijn volgers maar ook om hen blij te maken. Met mijn blogs, updates, foto’s maar ook met leuke winacties o.i.d. En helaas krijgen kleine blogjes zoals Beebs and Moms nu nog is, niet echt dat soort kansen. Deel vooral de pagina dus onder je kennissen/ vriendinnen en wie weet wat we voor elkaar kunnen krijgen in de toekomst?!

Dat zijn nu toch wel mijn dromen.

Heb jij zelf ook dromen die je graag zou zien uitkomen, laat het me weten!

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 5 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.