Mooiste cadeau ooit
Tuesdays Teatopics

Tuedays Teatopics # 11: Mooiste cadeau ooit?!

Oeps, een dagje later dan normaal. Dus eigenlijk is de Tuesdays Tea deze keer eigenlijk een Wednesday Tea 😉 Ik loop iets achter met mijn blog-planning maar ik ga ervanuit dat ik vandaag weer wat in kan halen dus de komende tijd zullen de blogs gewoon weer regelmatig verschijnen.

Deze keer in de Tuesdays Tea

Wat is het mooiste cadeau dat je ooit kreeg?

Verlovingsring

Tijdens een heerlijke vakantie in Portugal met de, toen nog, vriend en met de beeb gebeurde zomaar iets dat ik niet meer zo had verwacht. We waren 6 jaar samen en ik had niet het idee dat er iets stond te gebeuren. Het was gewoon een heerlijke dag met z’n drieën en we waren net lekker uit eten gegaan. Daarna gingen we een wandeling maken over de boulevard en nog even naar het strand. We waren lekker aan het spelen in het water toen de vriend Evi in de  buggy zette en haar een lolly gaf. Dat vond ik wel een beetje vreemd aangezien we net gegeten hadden en ze gewoon lekker aan het rommelen was. Ineens pakte hij me vast, zei heel veel lieve dingen en ging op zijn knie.

Ik kreeg een hele mooie verlovingsring (met diamant!) en we hebben de rest van de vakantie uiteraard op wolkjes gelopen. Het was een heel bijzonder moment en nog steeds als ik eraan denk dan word ik er heel blij van. Het was ook erg bijzonder dat Evi erbij was en dat zij vanuit haar buggy met haar anderhalf jaar lekker zat te brabbelen. Ik heb ook wel iets met het strand en voordat Evi er was gingen we toch wel geregeld naar het strand voor een zonsondergang. Dat is het voordeel ook als je dicht bij het strand woont.

Bijna 3 jaar verder

Inmiddels zijn we bijna 2 jaar getrouwd en geniet ik er nog steeds van. De ene dag wat minder dan de ander maar hé dat is het leven. We zijn bijna 9 jaar samen en ik zou er niet aan moeten denken om zonder de man te moeten zijn. Dit jaar is het in juli alweer 3 jaar geleden dat we die mooie vakantie in Portugal hadden en zo genoten hebben samen. Van mijn verlovingsring geniet ik nog steeds, ik heb bewust voor een rustige trouwring gekozen zodat ik deze bij mijn verlovingsring kan dragen.

Maar ok, dat is dus mijn mooiste cadeau ooit. Wat is jouw mooiste cadeau ooit?

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 5 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.