Speelgoed tips voor Sinterklaas
Recente berichten

Tips voor de Sinterklaas, welk speelgoed staat op ons wenslijstje?

De Sint is alweer in ons land. De speelgoedmakers zijn er flink enthousiast door en gooien ons allemaal verschillende soorten reclames om de oren. Je zou jezelf zowat moeten prostitueren op de hoek van de straat om het allemaal te kunnen betalen! Ik heb samen met Evi een berg speelgoed uitgezocht die wij ontzettend leuk vinden om het iedereen wat makkelijker te maken 🙂

Sinterklaas24

Het is natuurlijk niet zo gek dat we om onze oren worden gemept door de speelgoedmakers. Deze periode lopen ze enorm binnen! De aanbiedingen die we nu in de winkels zien zijn waarschijnlijk niet veel goedkoper dan de aanbiedingen in het begin van het jaar. Meestal zijn die zelfs beter. Naast dat de Sint er is vieren wij ook de kerst met een cadeautje en is Evi half december jarig. Nogal een cadeautjesperiode dus hier.

 

Tips

Intertoys heeft nog wel vaak goede aanbiedingsavonden in hun fysieke winkels, op deze avonden kun je winkelen met korting. Het loont de moeite om dan een aantal dingen te kopen in de winkel. Ook kun je kijken via internet. Het loont vaak wel om op het gewenste artikel te googlen en de prijsverschillen te bekijken. Zo kun je uiteraard bij bol.com kopen, via intertoys online of bijvoorbeeld bij Ilovespeelgoed.nl .

 

Speelgoed tips

Playmobil doet het altijd goed hier. Ook deze sets die je bijvoorbeeld bij bol.com kunt kopen.

 

Shimmer & Shine

Niet iedereen kent deze 2 geestjes maar Evi vind ze helemaal fantastisch. Het thema van haar verjaardag is zelfs Shimmer & Shine, dat wordt dus een echt geestjesfestijn! Er zijn gelukkig ook steeds meer speelgoed en producten met deze geestjes te koop. Op Evi’s lijstje staan onder andere deze spullen voor de Sint en haar verjaardag.

 

Spelletjes

Nu Evi bijna 5 jaar is wil zij steeds vaker spelletjes spelen, haar geduld is ook steeds beter dus het zal ook steeds leuker worden gelukkig. Dankzij alle reclames op tv heeft zij haar ogen op deze spelletjes laten vallen.

 

My Little Pony

Evi vind My Little Pony dus nog steeds heel erg tof qua speelgoed. Ook deze staan dus op haar lijstje, inclusief de nieuwe zeemeermin-pony’s zoals Evi ze noemt. De bioscoopfilm vond ze wel een beetje eng en ze kwam moeilijk in slaap die avond maar het speelgoed vind ze dus wel erg tof.


Hopelijk hebben jullie iets aan onze tips. Gelukkig is de keuze van Evi behoorlijk divers en zie ik dat er leuke dingen voor in de schoen tussen staan en ook voor haar verjaardag. Ik weet dus wat we moeten gaan kopen de komende tijd 😉 Wat vind jij van onze keuzes?

 

Liefs Kimberly

 

 

Deze blog bevat affiliate links, als jij iets koopt via deze links kost het jou niets extra’s maar levert het mij een bepaald percentage op.

 

 

 

 

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *