Pipo en de Piratenprinses Theater
Recente berichten Uitjes

Theatertip: Pipo en de Piratenprinses

We kennen waarschijnlijk allemaal wel de oude serie van Pipo de Clown en Mammaloe. Nu zijn ze in een nieuw jasje gestoken en op tv te zien maar ook in het Theater. Gastblogger Michelle ging met haar dochter voor Beebs and Moms naar de Première van Pipo en de Piratenprinses. En ze neemt ons mee naar de theatershow.

Pipo en de Piratenprinses

Terwijl ik met Evi een weekend naar Texel was ging met een première de theatershow van Pipo en de Piratenprinses van start. Deze theatershow van Pipo is tot en met 3 juni 2018 te zien in het theater. Na een korte zomerstop gaat de theatershow in oktober 2018 weer verder.

Meer informatie over de Theatershow

Waar gaat de show over?

Pipo reist met zijn lieve vrouw en de onhandige Klukkluk in zijn Pipowagen de wereld rond. Samen zijn zij altijd op zoek naar de mooiste plekjes op de wereld waar zij een circusvoorstelling kunnen spelen voor de kindjes die daar wonen. Maar het gezelschap wordt steeds op de hielen gezeten door de Dikke Deur die Pipo weer terug wil in zijn circus. De Dikke Deur heeft ook nu weer een plannetje bedacht om Pipo terug te krijgen. Maar of dat hem deze keer wel gaat lukken?

De Première van Pipo en de Piratenprinses

Gastblogger Michelle:
Zondag 13 mei mochten wij naar de première van de familiemusical Pipo de clown en de piratenprinses. Bij aankomst bij de Leidse schouwburg mochten alle kindjes één voor één met Nononono (de ezel van Pipo de clown) en de circusdirecteur op de foto. Binnen, in de voyer, zaten twee dames die zonnetjes op de wangen van kinderen schminkten. Ook lagen er kleurplaten en stiften op een lange tafel speciaal voor de kinderen. Zo konden ouders een drankje nuttigen (met de gekregen consumptiebonnen) en vermaakten de kinderen zich ondertussen aan de kleurtafel terwijl de ouders goed overzicht konden houden.

Pipo en de piratenprinses

Na afloop van de voorstelling mochten de kinderen in groepjes het podium op om op de foto te gaan met de cast. Én kregen we een dvd van de tv-serie (die uitgezonden wordt op RTL8 Telekids) mee naar huis om thuis nog heerlijk na te kunnen genieten van Pipo, Mamaloe en Klukkluk.

De voorstelling

Pipo de clown en de piratenprinses is een geweldig leuke familiemusical. Stilzitten is lastig en de interactie met het publiek maakt het voor jong én oud erg leuk!

De voorstelling duurt iets langer dan een uur, wat voor jongere kinderen een lange zit zou kunnen zijn. Maar door het spannende verhaal, de vrolijke liedjes en de humor is binnen no-time het eind in zicht. Gegarandeerd dat je met een lach op je gezicht de zaal uitloopt en het welbekende intro-liedje ‘Pipo de clown en Mammaloe’ zit nog dagen in je hoofd.

Dus voor een gezellige en vrolijke middag met het gezin of met opa en oma; ga naar Pipo de clown en de piratenprinses.

Pipo en de piratenprinses

Dank je wel Michelle voor je verslag van de première!

Michelle is de mama van Evi’s klasgenootje Pippa en ze hebben ontzettend genoten samen van de theatershow. Naast Pippa, hebben Michelle en haar man nog 2 kinderen (een dochter van 3 en een zoon van anderhalf).

Keek jij vroeger ook naar Pipo de Clown en Mammaloe?

 

De uitgelichte foto is gemaakt door Daniël Kroll.

 

Liefs Kimberly

Pipo en de Piratenprinses Theater

 

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

4 COMMENTS

 • Linda

  Wat superleuk dat de avonturen van Pipo in een nieuw jasje gestoken zijn, als kind was ik er ook al dol op. En het lijkt mij zo leuk als mijn kinderen (die er hopelijk gaan komen 🙂 ) er ook mee op kunnen groeien!

 • Jeanine

  Klinkt erg leuk! Ik ga echt te weinig naar het theater. Overigens is Pipo de clown aan mij voorbij gegaan vroeger. Ik ben meer van het Bassie en Adriaan tijdperk, haha!
  Jeanine onlangs geplaatst…Let the good times beGin: 3 kruidige Gin Tonic recepten die je deze zomer moet makenMy Profile

  • Kimberly
   AUTHOR

   Hahaha ook heel leuk! Keek ik trouwens zelf ook het meeste hoor ?

 • Roelina

  Hmm, misschien toch maar eens heen gaan dan…

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien + vijftien =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.