Persoonlijk Recente berichten

The Feelgood Challenge | Waarom we nu al stoppen?

We begonnen zo enthousiast aan de Feelgood Challenge maar we stoppen nu al. Waarom dat is en wat de challenge mij heeft gebracht op het gebied van zelfwaarde en waardering? Ik laat het je allemaal weten in deze terugblik.

The Feelgood Challenge

Samen met Merel bedacht ik de Feelgood Challenge. We wilden graag andere vrouwen helpen en ondersteunen in het zekerder worden. Dat zij beseffen dat zij er mogen zijn en we wilden hen uitdagen om buiten hun vaste kaders te gaan kijken. Omdat we daar zelf erg mee bezig zijn en merken dat veel vrouwen om ons heen daar ook mee bezig zijn.

Stoppen, nu al?

Yup, na 6 uitdagingen stoppen we al. Het plan was 9 uitdagingen en een terugblik. Maar toen Merel en ik het er vorige week hadden merkten we dat de conclusie was dat de Feelgood Challenge een stille dood onderging. Vanuit de deelnemers maar ook vanuit onszelf en daar zat waarschijnlijk de crux. Opdrachten, drukte in het huishouden en gezin maar ook daarbuiten zorgde dat we (ik)  niet meer zoveel aandacht aan de Challenge kon geven als dat ik eigenlijk wilde. Dit was de reden dat we de stekker eruit trekken, we willen wel onze aandacht kunnen geven aan een challenge die we zelf startten.

Wat heeft de Feelgood Challenge me gebracht?

Naast nieuwe mensen ontdekken, mooie en open blogs heeft het me ook meegegeven dat ik niet de enige ben die worstelt met bepaalde onderwerpen. Dat we met elkaar wel aan het zoeken zijn naar een betere balans en focus. Dat we graag zekerder zijn over onszelf en veel te veel invullen voor een ander. Ook ik. Ik vroeg anderen wat zij van mij vinden, iets wat ik normaal gesproken nooit zou doen. Steeds vaker pak ik de telefoon om te bellen en ik treed steeds meer naar buiten. Ook accepteer ik mijzelf meer en heb ik het proces waar ik inzit een boost gegeven. Als dat geen winst is weet ik het ook niet meer #selflove.

Meedoen met The Feelgood Challenge?

Ondanks dat we stoppen houden we uiteraard wel de Feelgood Challenge – groep open met de opdrachten. Je kunt eruit pikken wat jou aanspreekt en waar jij graag aan wil werken. Discussieer mee of laat weten hoe jij bezig bent met de challenge. Dank jullie wel voor het meedoen in ieder geval!

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

5 COMMENTS

 • Marieke

  Jammer dat het zo gelopen is, maar kwam er ook niet aan toe. Wel wil ik nog een blog hierover schrijven met de laatste vier opdrachten er in vermeld. Blijkbaar heb ik er gewoon meer tijd voor nodig en kom ik aan een week eigenlijk te kort.

  Ik wil Merel en jou wel bedanken dat jullie de moeite hebben genomen om de challenge te starten. Ondanks dat het anders liep dan verwacht, denk ik dat jullie bij vele die meededen ogen hebben geopend. Jullie zijn toppers! <3
  Marieke onlangs geplaatst…Jongensdingen waar mijn meisjesmeisjes hart sneller van gaat kloppenMy Profile

  • Merel

  • Kimberly
   AUTHOR

   Ja dat denk ik ook, aan de ene kant was het te lang voor een challenge en aan de andere kant is een week zo weer voorbij. We nemen het in ieder geval weer mee voor een volgende eventuele challenge. Ik ben benieuwd naar je blog!

   Superlief, dank je wel! Fijn dat je meedeed Marieke!
   Kimberly onlangs geplaatst…Tastea Pop ‘N Chill | Minder behoefte aan zoetigheid?My Profile

 • Merel

  Ben blij dat we dit gedaan hebben! Mij opende het ook de ogen en kennelijk had ik dat nog meer nodig dan ik zelf dacht. De diepte in gaan kost emotioneel gezien ook gewoon energie, dus wat dat betreft is het wel mooi geweest voor nu. Maar wat mij betreft doen we dit op een ander moment nog een keer!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − 4 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.