moeder sneakers
Moms

Sneakers zijn onmisbaar als moeder

Waar ik vroeger altijd al erg gelukkig was met mijn sneakers zijn ze sinds ik moeder ben echt onmisbaar. Ze helpen me toch iedere keer weer om mijn leven een stuk gemakkelijker te maken, zeker wanneer ik achter mijn kind aan moe(s)t rennen. Ben jij een sneakerdrager?

Sneakers een echte musthave voor moeders?

Voordat ik moeder werd droeg ik vooral sneakers op mijn werk. Ik moest er veel trappen lopen en moest snel zijn bij escalaties. Ook tijdens mijn zwangerschap droeg ik vooral slippers en UGGS die eigenlijk wat te groot waren. Mijn veters strikken lukte echt niet meer op een gegeven moment en aangezien Patrick naar zijn werk was pakte ik alles zonder veters. Zodra ik moeder werd merkte ik dat ik juist steeds vaker voor het gemak van sneakers ging.

Sneakers passen bij iedere outfit

Waar ik vroeger sneakers dus vooral droeg bij mijn werkoutfit en bij sportievere outfits maar tegenwoordig draag ik overal sneakers bij. Ook is het aanbod qua sneakers heel groot, zo zijn de sneakers van dl sport en philippe model heel leuk te combineren met een nette of casual outfit. Ideaal want zo is er altijd wel een sneaker die bij jou past. Maar ook jouw outfit perfect aanvult. Daarbij zijn er hele leuke sneakers waarmee je kan twinnen met je kindje en ik heb een zwak voor twinnende moeders en dochters. Ik vind dat er altijd heel erg leuk uitzien.

Sprintjes trekken achter mijn kind aan

Naarmate Evi ouder werd kwamen ook steeds meer de peuter- en kleuterperikelen naar voren. Een schijnbeweging naar links of naar rechts gevolgd door een sprintje terwijl we buiten liepen, iedere keer was ik weer blij dat ik mijn sneakers aan had zodat ik snel dat kleine grietje kon bijhouden. Het spelen in de speeltuin, een ontsnappingspoging in de supermarkt, wedstrijdjes wie ergens het eerste kon zijn, ik had het niet gekund op mijn hakken. Sterker nog, sinds ik moeder ben draag ik nog nauwelijks hakken. En eerlijk gezegd kan ik er niet echt rouwig om zijn dankzij het comfortabele alternatief dat mijn sneakers zijn.

Van hot naar her

Als moeder ren je van hot naar her: een zwemles hier, een speeldate daar. Je bent immer onderweg van werk naar oppas en weer naar huis en een paar gemakkelijke schoenen aan je voeten is dan wel zo prettig. Ik merk ook dat ik sneller mee speel buiten, mee huppel of een wedstrijdje ren wanneer ik mijn sneakers aan heb dan wanneer ik boots aan heb. En zeg nou eerlijk, het is toch ook veel leuker voor je kind als je moeder gezellig met je meedoet met het spelen?! Maar mijn sneakercollectie bewees tijdens het leren fietsen ook hoe ontzettend nuttig die uitgebreide collectie was. Ik kan niet anders dan een berg respect hebben voor moeders die hun kinderen leren fietsen terwijl ze erachteraan rennen op hun hakken.

Een heerlijke uitbreiding van je schoencollectie

Door mijn hakken alleen sporadisch nog aan te trekken met een date night met Patrick heb ik het mezelf een stuk gemakkelijker gemaakt. Mijn voeten doen bijna nooit meer fijn omdat ik op hakken loop. En dat terwijl ik vroeger hakken droeg die eigenlijk vooral geschikt waren om mee te zitten. Wel is mijn verzameling aan sneakers gegroeid: dadsneakers, sportieve sneakers, sneakers speciaal voor de zomer, nettere sneakers en een aantal paar sneakers met iets van een panterprint. Je vind het allemaal in mijn schoenencollectie tegenwoordig. Een nadeel was wel dat ik na mijn zwangerschap mijn oude schoenen allemaal niet meer paste. Je kunt het ook een voordeel noemen, het is maar net hoe je het bekijkt. 😉

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 3 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.