reclames
Persoonlijk Recente berichten

Die slechte gemaakte reclames over je vajay. Hoezo??!

Een tijdje geleden was ik ziek, en goed ook. Ik keek toen dus flink wat tv want tot veel meer was ik niet in staat. Wat me opviel waren die hele slechte reclames “voor de intieme zone van de vrouw”. Te irritant en waarom eigenlijk?

Slecht nagesynchroniseerde reclames

Tegenwoordig stream ik eigenlijk al mijn series en films maar tsja toen ik ziek was heb ik die oude vertrouwde tv gewoon aan laten staan. En toen zag ik dus weer die reclames die (meestal) slecht nagesynchroniseerd zijn en waarbij een olijke dame met kort haar verteld hoe zij voor haar intieme zones zorgt.

 

Te veel vragen

Het is natuurlijk verschrikkelijk zo’n reclame. Die olijke dame die al dan niet in een nagesynchroniseerde reclame over de zorg voor haar flamoeske zorgt roept dus allemaal vragen op. Ik vraag me vooral af waar de beste dame vandaan komt, wat haar bezield heeft om zich te lenen voor deze reclame, hoeveel ze ervoor gekregen heeft (een life-supply van het desbetreffende zalfje??!!) en vooral…. Wat vinden haar man/ vrouw en kinderen van deze arbeid?!

 

Hell no!

Ik weet wel zeker dat mijn man niet meer met me over straat zou willen als ik met m’n immer olijke hoofd in zo’n reclame zou verschijnen. Laat staan dat de mini in haar vormende puberjaren geterroriseerd gaat worden door klasgenoten omdat haar moeder de hoofdrol speelde in die afgrijselijke reclame. Die tegen die tijd op de nieuwe versie van YouTube uiteraard terug te vinden is. Zo werkt dat nou eenmaal.

Voor geen miljoen zou ik me dus lenen voor zo’n reclame, dat mag inmiddels wel duidelijk zijn. 2 miljoen daarentegen…. Kan ik tenminste ook mijn hoofd bij Robertje Schoemacher laten aanpassen, kan iedereen zonder gêne met me over straat. Ik denk namelijk dat ook de vriendinnen een flinke shopsessie aan zich voorbij zullen laten gaan als ik net op tv ben geweest in een reclame over mijn flamoeske. Ik hou namelijk zelf ook wel van mijn vriendinnen maar zou toch pas met ze over straat gehuld in een burka. Dus.

 

Mocht iemand nou dus de beweegredenen van deze befaamde dame weten, of de dame in kwestie kennen? Ik hoor het graag want ik snap er dus echt geen moer van!

 

Eerder schreef ik deze blog voor Digimama

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

6 COMMENTS

 • Tamara TS

  Ik kan er ook zo slecht tegen. ???? Vooral die over schimmelinfecties die net tijdens een hapje chips langs komt.

 • Vlijtig Liesje

  Ik let er eigenlijk nooit zo op. Maar ik zal dat nu eens gaan doen. Ik ben benieuwd!

 • Lisette

  Haha grappig! Daar zou ik ook niet in mee willen spelen als zouden ze me vragen????

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Ja te bizar toch! Voor geen goud.

 • ricardo

  De slechtste reclames ever. Heb erg gelachen om je blogpost. Heerlijk.

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   ????

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − zeventien =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.