Sans-Online pakketje
Moms Fashion

Shoppen in de sale bij Sans-Online

Momenteel heb ik een ding met jurkjes maar eigenlijk had ik alleen maar zomerjurkjes of echte winterjurken. Het was dus tijd om voor nieuwe jurkjes te kijken en ik slaagde goed bij Sans-Online. Ik laat jullie een aantal leuke jurkjes zien!

Nieuw seizoen

Momenteel zitten we in een wisseling van seizoen en dus zitten we weer met onze kleding een beetje overal tussenin. Een shirtje is inmiddels weer te koud en heeft een vest of jasje nodig. Jurken zijn alweer te koud of te warm, ik wil graag een jurk die in dit seizoen goed kan. Wat langere mouwen, die je eventueel zonder panty aan kunt maar waar je met een jasje niet gelijk uit zweet.

Sale

Door de seizoenswisseling is het ook zo dat de sale overal weer gaande is en dus ook bij Sans-Online. En ik moet zeggen dat de keuze nog reuze was. Eerlijk gezegd wist ik nog niet zo goed wat ik wilde maar wel dat de jurkjes iets langer zouden zijn. Zo’n beetje tot boven te knie. Ook wilde ik ze niet te netjes maar ook geen sweaterjurk. Die zitten uiteraard wel het allerlekkerste maar heb ik wel al. Ik kwam de onderstaande jurken tegen, die trouwens niet allemaal in de sale zijn.
 Verschillende artikelen vanuit de Sale

Positiekleding

Wat met trouwens opviel is dat Sans-Online ook Positiekleding verkoopt. Nou koop ik dat zelf uiteraard niet meer maar ik vind het wel altijd een handige tip om te geven. Zeker omdat het steeds minder in de fysieke winkels verkocht wordt. Het is zeker de moeite waard om even te kijken naar de collectie, zeker nu ze een ook een deel van de collectie in de sale hebben. In de collage hieronder laat ik jullie een aantal voorbeelden zien van positiekleding die ik direct zou willen hebben als ik zwanger zou zijn. Volgens mij easy kleding, makkelijk draagbaar en ook met het oog op de feestdagen die eraan komen vond ik bijvoorbeeld die blauwe jurk erg mooi. Er is ook een top van trouwens.
Sans-Online Positiekleding collage

Mijn keuzes

Ik koos dus verschillende jurkjes (en rokjes) en had uiteraard weer voor een flink bedrag in mijn winkelmandje. Omdat ik van mezelf eigen niet meer zoveel mag kopen moest ik selecteren van mezelf. Uiteindelijk bleven het zwarte jurkje linksboven uit de sale en het blauwe jurkje met de krijtstreep uit de onderste rij over. Bij beide zag ik mezelf al in het jurkje en was ik al aan het bedenken wat er goed bij zou passen. Een goed teken dus.

Heel eerlijk gezegd probeer ik inmiddels alles in mijn mandje te laten en er later weer naar te kijken. De dingen die in mijn mandje zitten en waar ik aan denk terwijl ik niet achter de laptop zit worden het dan. Dit werkt wel goed voor me want anders koop ik het halve internet leeg. Bij deze 2 jurkjes zie ik m’n stoere enkellaarzen met een hak. Beide zijn volgens mij ook goed te dragen met een dikke panty of blote benen.

*Helaas was het gestreepte jurkje te klein dus heb ik die retour gestuurd.*

 

Jurken Sans-Online, mijn keuzes

Conclusie

Ik blijf erbij dat ik het winkelen bij Sans-Online makkelijk vind. Enige 2 puntjes zijn dat ik in mijn omgeving geen pakketje kan ophalen bij DHL en daardoor bezorgkosten moet betalen. En voor een retour moet je nog een formulier uitprinten. Omdat ik zelf geen printer heb is dat altijd een dingetje. Maar goed dat is het dan.
Een tip is dat ik graag selecteer tot een bepaalde prijs als ik online shop. Zo ben ik stiekem verliefd op die panterjurk maar die kost dus € 129,95. Nu moet ik dus hard proberen om deze schat te vergeten.
Disclaimer: Dit artikel betreft een samenwerking met Sans-Online.

 

Liefs Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.