Shoplog 3 paar nieuwe schoenen
Moms Moms Fashion Recente berichten Reviews

Shoplog | 3 paar nieuwe schoenen in de sale

Oh my oh my oh my. Ik zat dus al zo’n tijd me te verlekkeren op nieuwe sneakers want zoals altijd vond ik dat ik deze heel hard nodig had. En dus ging ik laatst los, ik bestelde 3 paar nieuwe schoenen in de sale – inclusief de must-have van deze zomer – en laat ze uiteraard aan jou zien! Weet jij wat dé musthave op het gebied van schoenen is deze zomer?

3 paar nieuwe schoenen?!

Ja sorry, gematigdheid is niet echt mijn middelste naam. De laatste tijd koop ik een stuk minder dan dat ik in het verleden weleens heb gedaan en dus eindigde ik laatst met 38 paar sneakers en slippers in mijn digitale winkelmandje omdat ik niet kon kiezen. Geen grap. Ik mocht van Footway nieuwe schoenen uitzoeken maar een waarde van ruim € 7000,- zou hen waarschijnlijk wel wat te ver gaan denk ik. Met een berg moeite en een aantal hulplijnen kwam ik uiteindelijk tot deze 3, kijk je mee?

Witte sneakers van Nike

Omdat ik laatst voor Evi nieuwe witte sneakers kocht bij Van Haren wilde ik graag matchen met haar. Witte sneakers zijn echt een must-have voor deze lente en zomer dus wilde ik wel graag een beetje hip 2018 door. Uiteindelijk koos ik voor deze omdat ik het idee heb dat deze me meer steun geven dan de Adidas Original. Ook vind ik deze wat stoerder en dus wat meer bij mij passen. Laatst had ik een persdag in Amsterdam en toen heb ik ze de hele dag aangehad. Heel fijn al had ik misschien beter wat minder stappen kunnen zetten bij het inlopen 😉

Nike sneakers wit
Nike sneakers wit
Nike sneakers wit

Havaianas slippers in het groen

Vorig jaar op praktisch de laatste zomerse dag sneuvelden mijn roze slippers. Ik had dus alleen nog maar zwarte en ondanks dat ik graag zwart draag vind ik het voor de zomer ook fijn om een kleurtje te kunnen dragen. Ik koos uiteindelijk voor deze groene. Met moeite want ik had ook felroze en mooie blauwe en nog zo’n 5 paar andere slippers in mijn winkelmandje. Hou er met Havaianas rekening mee dat ze groter vallen. Voor mijn maat 39 heb ik 37-38 nodig.

Groene Havaianas
Groene Havaianas
Groene Havaianas

Instappers met panterprint

Yep, ook ik ben aan de instappers geslagen. Maar omdat ik me hier altijd enorm tuttig in voel heb ik uiteraard wel wat stoerdere van katoen gekozen. Uiteraard met panterprint want zodra ik die zag was ik verliefd en kon mijn hoofd bijna nergens anders meer aan denken. Deze vrienden zitten trouwens heerlijk en ik heb er al veel complimenten over gekregen tijdens het dragen. Wat ze nog leuker maakt is dat mijn nieuwe bff’s dus in de sale waren voor € 18,00! Ze zijn trouwens van het merk Duffy, dat ik nog niet kende.

Panterprint instappers
Panterprint instappers
Panterprint instappers

Bestellen bij Footway

Al met al was ik € 97,00 euro kwijt inclusief de verzendkosten. Prima te doen voor 3 paar nieuwe schoenen lijkt mij. Wel bleken de Havaianas me te groot en toen ik deze wilde omruilen had dat wat voeten in de aarde (ja ik maakte hem). Van Footway had ik geen retouretiket gekregen en bij DHL kon ik dus geen retouretiket aanmaken. Er was wat gemail en gebel voor nodig om het geregeld te krijgen, jammer aangezien dat veel makkelijker zou moeten kunnen. Nu moest ik op zoek naar allerlei gegevens om door te geven aan DHL. Die diensten van DHL zou ik trouwens nog een mail aan kunnen wijden maar dat terzijde. Footway was vriendelijk en dat scheelde een hoop. En uiteindelijk is het goed gekomen maar vind ik dat het echt makkelijker moet kunnen.

Net zoals dat het verwijderen van 35 paar schoenen uit je winkelmandje makkelijker zou moeten kunnen. Aan de bovenkant van je winkelmandje zie je uiteindelijk de foto’s van je uitgekozen schoenen maar daar kun je niet verwijderen. Dat doe je onder de foto’s waar de omschrijvingen van de schoenen staan. Zo ben je dus steeds aan het kijken of je wel de juiste verwijderd. Ook had ik blijkbaar een sneaker 2 keer ingevoerd. Ik kon het aantal niet verminderen dus moest het verwijderen om vervolgens weer opnieuw op te zoeken en in te voeren. Niet zo logisch. Verder is de keuze reuze en is er voor iedere smaak en maat wel iets. Heel fijn!

Kende jij Footway al en welke van mijn 3 paar nieuwe schoenen vind jij het leukste? Let me know!
Liefs Kimberly
Dit artikel betreft een samenwerking met Footway waarvoor ik artikelen voor heb ontvangen. Dit beïnvloed mijn mening niet.
Shoplog 3 paar nieuwe schoenen

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

6 COMMENTS

 • Sonja

  Oh wat heb jij heerlijk geshopped zeg! Ik dacht ook aan witte sneakers te kopen, maar die van vorig jaar zijn nog niet zwart ?
  Ik vind je instappers te gek!

  • Kimberly
   AUTHOR

   Heerlijk hè, ben er zo blij mee ???

 • charlotte swart

  Wat een goede keuzes heb je gemaakt. Witte sneakers zijn een echte musthave voor mij maar zonder havianas is het ook geen zomer en ja panterprint en ik ben verliefd…dus kan geen keuze maken

  • Kimberly
   AUTHOR

   Lastig hè, ik zat daar ook met 38 paar schoenen in mijn mandje en wilde ze eigenlijk allemaal wel. Lastig hoor!

 • Kreanimo

  Wat zijn ze leuk.
  Ik heb pas ook drie nieuwe paar: Dr. Martens, Addidasjes en ook nog sandaaltjes.

  You can never have too many shoes!

  Ik kies de Nikes als favorietjes…

  • Kimberly
   AUTHOR

   Oeh dat klinkt ook goed, I love shoes!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.