Mijn 5 favoriete series op Netflix | Tips voor Netflix
Lifestyle Recente berichten Tips

Mijn 5 favoriete series op Netflix | Winter 2019

Een nieuw jaar en dus zijn er vele nieuwe series op Netflix gekomen. Soms zie ik door de bomen het bos niet meer. Maar Netflix is mijn beste vriend in de avonden en daarom deel ik met jullie mijn 5 favoriete series op Netflix van dit moment.

Netflix aanraders van dit moment

I love Netflix! Laten we dat van te voren nog even vaststellen. Heerlijk om even niet na te hoeven denken en me gewoon in een andere wereld begeven. Dat vind ik oprecht heel fijn en Netflix is daar ideaal voor. Maar soms is het wel even zoeken naar welke series op Netflix nu echt leuk zijn. Het enige jammere van Netflix vind ik namelijk dat ik de series die ik niet leuk vind niet uit mijn kijklijst kan verwijderen.

Maar welke 5 series op Netflix kijk ik heel graag? Ik laat het je weten!

You

Wow. Echt wow. Ik had niet verwacht dat ik deze serie zo ontzettend tof zou vinden. Toen ik een dag ziekig was heb ik deze thriller serie gebinged en wat is hij goed! De serie gaat over Joe die op een dag Beck tegenkomt in zijn boekenwinkel. Hij voelt een klik en neemt extreme stappen om in contact te komen met Beck. Naast dat ik vind dat Beck weleens de gordijnen dicht mag doen vond ik de serie gewoonweg echt heel spannend! Vol verwachting kijk ik uit naar het tweede seizoen in ieder geval.

Supergirl

Op de één of andere manier trok de serie me aanvankelijk niet helemaal. Nadat ik Arrow en The Flash had gekeken was het echter een logische keuze om deze serie ook te kijken. Er zitten namelijk ieder seizoen crossovers tussen deze series, erg leuk. Maar de serie is ondanks het superheldenthema niet helemaal typisch. Er zitten zeer sterke rollen voor vrouwen in, gender- en queerpositiviteit en dat in een redelijk luchtig jasje. Heel tof!

Lees ook: Netflix en Chill, tips om te kijken

The Legends of Tomorrow

Ook deze serie hoort bij de groep van Arrow, Flash en Supergirl. The Legends of Tomorrow bevat veel humor en dat vaak nog op een kitch manier. Ik moet er vaak om lachen in ieder geval. Ook deze serie bevat veel sterke rollen voor vrouwen, er wordt niet moeilijk gedaan over gender of homoseksualiteit en dat vind ik toch gewoon veel fijner kijken. De serie gaat over een stel B-helden & een paar criminelen uit de andere series die worden ingezet om de toekomst veilig te stellen. Hoe verder de seizoenen gaan, hoe leuker de serie wordt.

Lees ook: Netflix toppers nu het weer kouder wordt buiten

Great News

Deze serie met o.a. Nicole Richie is een heerlijke luchtige comedy en kijkt makkelijk weg. Meestal kom ik niet verder dan een beetje grinniken bij een serie maar bij deze serie heb ik meerdere keren hard gelachen.
De serie gaat over de redactie van een nieuwsprogramma en hoe zij achter de schermen de uitzending voor elkaar krijgen. Ondertussen hebben Katie en haar moeder struggles nadat Katie haar moeder wordt aangenomen als stagiaire op de redactie. Ik hou van mijn moeder maar samen met haar werken lijkt me vreselijk 😉

Tina Fey is betrokken bij de serie en de films / series met haar vind ik altijd erg komisch dus dat is een goed teken.

Chilling adventures of Sabrina

Van vroeger ken ik de serie Sabrina the Teenage Witch. Dat was een luchtige serie en vooral “grappig”. Ik kon me dus niet echt voorstellen wat ik van deze serie kon verwachten maar het lijkt in de verste verte niet op die eerste serie. Uiteraard zijn bepaalde karaktereigenschappen hetzelfde als in de eerste serie maar de Chilling adventures of Sabrina zijn beduidend donkerder, grimmiger en spannender. Een absolute aanrader!

Welke series op Netflix kijk jij graag, deel ze in de comments!
Liefs, Kimberly

Liked it? Pin het op Pinterest!

5 must see Serie tips voor Netflix

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

4 COMMENTS

 • Kimberley

  Zo mee eens. Jij vindt hem niet sexy, maar ik heb dus een dikke crush op die psycho van YOU. Kom mij maar even stalken hoor haha!
  Kimberley onlangs geplaatst…4 redenen waarom jij groepslessen zou moeten nemenMy Profile

  • Kimberly
   AUTHOR

   🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 • Ricardo

  Moet Sabrina nog kijken maar ben het met de rest helemaal eens!

  Mijn tip: Derry Girls. Hilarische serie over Ierse tienermeisjes. Je gaat kapot om hun belevenissen en de heerlijke accenten!
  Ricardo onlangs geplaatst…Top 10 films van 2018My Profile

  • Kimberly
   AUTHOR

   Yes, ik zag al een tweet van je erover dus heb ze gelijk in m’n lijst gezet 😂

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − negen =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.