Beauty en mode Winacties

Sebacia Acne behandelingen | Winactie

Wow deze winactie is zo ontzettend fijn! Van Sebacia mag ik 1 x een acne behandeltraject met 3 Sebacia acne behandelingen weggeven. Deze behandelingen helpen acne aanzienlijk te verminderen! Heb je zelf last van acne of ken je iemand die hiermee kampt, lees dan vooral verder voor meer informatie en de voorwaarden.

Wat is Sebacia?

Sebacia is een medisch en dermatologisch bedrijf uit Amerikaans. Het bedrijf is gericht op het ontwikkelen van effectieve technologieën om acne te behandelen. In samenwerking met universitaire onderzoekers en klinisch artsen ontwikkelde Sebacia een gepatenteerde technologie, waarbij gouden microdeeltjes met een massage apparaat in de (gezichts-)huid worden gemasseerd.

Gouden deeltjes - Sebacia

Klinische studies tonen aan dat behandelingen met deze technologie klinisch aanzienlijke resultaten opleveren met acneverbeteringen van minimaal 6 maanden. Sebacia kan hierdoor een alternatief zijn op bestaande acnebehandelingen.

Hoe werkt het behandeltraject?

De Sebacia acne behandelingen bestaat uit 3 sessies die steeds een week na elkaar plaatsvinden. Het behandeltraject start met een klinische evaluatie. Voorafgaande de sessies zal er gebruik worden gemaakt van producten die specifiek op jouw behoefte zijn afgestemd. Deze producten gebruik je ook na de behandelingen. Tijdens de sessies zelf wordt er een oplossing met gouden microdeeltjes (Sebacia Gold Microparticles) in de huid gemasseerd met behulp van een massageapparaat. Direct na het inmasseren van de microdeeltjes wordt een laserbehandeling uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat de gouddeeltjes opwarmen, wat is ontworpen om de poriën en klieren die acne veroorzaken te modificeren.

Sebacia microdeeltjes bij Sebacia acne behandelingen

De acne behandelingen zelf duren zo’n 30 tot 45 minuten. In Nederland zijn er 9 specialistische locaties waar je kunt worden behandeld met het Sebacia traject. Zo zijn er in Hilversum, Breda, Herten, Sittard, Echt, Den Bosch, De Bilt, Delft en Velp behandelingen met Sebacia te krijgen. Op de site van Sebacia vind je deze 9 locaties terug.

Voor wie is deze acne behandeling?

Sebacia is geschikt voor patiënten met acne-vulgaris in het gezicht. Er dient vooraf een afspraak met een huidtherapeut of dermatoloog plaats te vinden van de behandellocatie om te bepalen of de Sebacia acne behandeling geschikt is voor jouw huid.

Welke resultaten kun je verwachten?

Bij gebruik van alleen Sebacia wordt een gemiddelde vermindering van 49% in acne waargenomen na 3 maanden na de behandeling. Wanneer Sebacia wordt gebruikt in combinatie met andere behandelingen zal er een gemiddelde verbetering van 65% worden waargenomen na 3 maanden en 75% verbetering na 6 maanden.

Naast deze positieve resultaten, onderscheidt een Sebacia-behandeling zich door:

 • Efficiëntie: er zijn slechts 3 behandelingen nodig van elk 30-45 minuten. De eerste resultaten
  kunnen doorgaans binnen 2-3 maanden worden waargenomen met voortgezette verbetering
  gemiddeld over 6 maanden.
 • Comfort: de behandeling kan zonder anesthesie worden uitgevoerd en is relatief comfortabel
  (comfort vergelijkbaar met dermatologische laserbehandeling).
 • Veiligheid: aangezien de behandeling gebaseerd is op een bekende laserapplicatie en meer dan
  1.800 behandelingen, is het veiligheidsprofiel gunstig en kunnen sommige patiënten tweede of
  derde lijn acnebehandelingen voorkomen.

Vergoeding en kosten van deze acne behandelingen

In veel gevallen zal een acne behandeling worden vergoed door de zorgverzekeraar. Het behandelingstraject bestaat uit 3 behandelingen vanaf € 250 per sessie. Daarnaast kunnen andere producten voor en na de behandelingen gebruikt worden op basis van de persoonlijke huidconditie om het gewenste resultaat te krijgen.

Voorwaarden winactie Sebacia Acne behandelingen

Ik mag van Sebacia 1 keer een behandelingstraject weggeven. Wil jij dit geweldige behandelingstraject met 3 Sebacia acne behandelingen winnen? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op deze te gekke prijs.

 • Like Beebs and Moms op Facebook en/ of Instagram.
 • Tag of deel het bericht op Facebook of op Instagram.
 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Like Sebacia op Facebook en op Instagram.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 27 oktober 2018. Op 28 oktober 2018 maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.

Niet gewonnen? Hou de Winactie-pagina in de gaten voor andere winacties.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *