Facial Oil
Beauty and Care Reviews

Review: Hello Mirror Guess My Age Facial Oil van Hema

Een paar weken geleden was ik bij de Hema en zag ik deze Facial Oil staan van de Hello Mirror Guess My Age lijn. Ik was benieuwd of het wat was en heb het geprobeerd. Wat ik ervan vond lees je in deze blog.

Reviews

Ik schrijf niet zo vaak reviews en zeker niet over make-up of verzorging maar verandering doet leven. Of zoiets. In ieder geval vond ik het leuk om de Hello Mirror Guess My Age Facial Oil van Hema te reviewen voor jullie. Mocht je nou nog vragen hebben of een tip hebben voor de review? Let me know in de comments!

 

Facial Oil

De verpakking

De verpakking vind ik dus typisch Hema, doordat ze altijd wel helder zijn in hun lijnen is het nu ook duidelijk dat deze Facial Oil van de Hema is. Maar toch vind ik de verpakking wel luxe. De gouden koperkleur, de zwarte tekst en toch de duidelijke Hema. Ik vind het wel mooi, daardoor trok het ook mijn oog. Er staat duidelijk op de verpakking waar het voor is in korte termen en dat vind ik wel prettig. Soms moet je hard je best doen om te achterhalen waar nou eigenlijk het goedje voor is dat je in je handen hebt.

 

Facial Oil

Het flesje

Het flesje vind ik leuk doordat er een pipet bij zit of op zit, hoe je het maar bekijkt. De goudkleurige olie die in het flesje zit geeft het volgens mij een luxe uitstraling. De pipet is van zwart stevig rubber waardoor ik niet denk dat hij snel stuk zal gaan of zal scheuren.

 

De ingrediënten

Ik heb voor de liefhebbers een foto van de ingrediënten bijgevoegd maar kan er verder weinig over vertellen. Tuurlijk kan ik Google erop loslaten maar ja of je dan nog iets wijzer gaat worden van mijn verhaal? Geen idee. Waarschijnlijk zijn er een hoop mensen die mij er meer over kunnen vertellen dus daarom laat ik het bij de foto.

 

Facial Oil

 

De Facial Oil

Deze olie heeft een subtiele geur, wat ik wel fijn vind omdat het anders erg zou overheersen. De olie is wat aan de dunne kant maar smeert lekker uit en trekt redelijk snel in. De olie kun je op zichzelf gebruiken maar ook als basis voor je dagcrème en nachtcrème. Wel is het de bedoeling dat je de olie 2x gebruikt per dag.

 

Wat vind ik ervan?

Zelf heb ik een erg droge huid en ik hoopte dat deze olie wat zou helpen. Nu ik 32 ben is het wel een beetje tijd om te kijken naar anti-age producten. Ja, ik weet het. Pure ellende maar goed. Ondanks dat het een heerlijke olie is, is deze niet toereikend voor mijn droge huid. Ook niet als ik 2x per dag smeer. Ik moet er dus echt bij smeren en dat vind ik dan weer eigenlijk een beetje te veel worden. De Facial Oil gebruik ik dus wel totdat hij op is en dan smeer ik mijn crèmes erbij maar ik zou niet nog een keer de olie kopen. Wel zou ik hem aanraden aan anderen die een minder droge huid hebben. O en dan moet je alsnog oppassen dat je de olie niet bij je wenkbrauwen opbrengt als jij je wenkbrauwen nog wilt doen. Dat geeft namelijk een bijzonder effect 😉

 

Hoe vond je deze review en zou je vaker reviews willen zien?

Laat het me dan weten in de comments!

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

2 COMMENTS

 • Rosita

  Jammer dat hij niet werkt voor je droge huid. Ik heb de dag en nachtcrèmes uit deze lijn. Die bevallen erg goed moet ik zeggen.

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Jaaaaaa vond ik ook wel zonde. Het blijft te oppervlakkig zeg maar….

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.