Hello Mirror Guess My Age Facial Oil HEMA
Beauty and Care Reviews

Review | Hello Mirror Guess My Age Facial Oil van HEMA

HEMA heeft heerlijke verzorgingsproducten in hun collectie waaronder de Facial Oil van de Hello Mirror Guess My Age lijn. Ik was benieuwd of het wat was voor mijn droge huid en heb deze Hello Mirror Guess My Age Facial Oil getest. Hoe deze gezichtsolie van de HEMA mij beviel lees je in deze blog.

Hello Mirro Guess My Age Facial Oil van HEMA getest

Voor mijn eerste beautyreview testte ik de Hello Mirror Guess My Age Facial Oil van HEMA voor jullie. Met mijn droge en gevoelige huid is het namelijk best wel zoeken naar een fijne en zachte verzorging die niet vet maakt. Of deze gezichtsolie daaraan voldoet laat ik je weten!

Facial Oil

 De verpakking van de gezichtsolie

De verpakking vind ik dus typisch HEMA. Doordat ze altijd wel helder zijn in hun marketing en verpakkingen is het nu ook duidelijk dat deze Facial Oil van de HEMA is. Maar toch vind ik de verpakking wel luxe. De goudkleurige kleur, de zwarte tekst en toch met het duidelijke HEMA logo. Ik vind het wel mooi, daardoor trok het ook mijn oog. Er staat duidelijk op de verpakking waar het voor is in korte termen en dat vind ik wel prettig. Soms moet je hard je best doen om te achterhalen waar nou eigenlijk het goedje voor is dat je in je handen hebt. Dat is niet het geval bij deze gezichtsolie.

Facial Oil

 Het flesje en gebruik

Het flesje vind ik leuk doordat je het gebruikt met een pipet. Dit zorgt er ook voor dat de gezichtsolie van HEMA gemakkelijk in gebruik is. De goudkleurige olie die in het flesje zit geeft het volgens mij een luxe uitstraling. De pipet is van zwart stevig rubber waardoor ik niet denk dat hij snel stuk zal gaan of zal scheuren. Het flesje zelf is van stevig glas gemaakt waardoor hij zwaar aan voelt.

Deze olie heeft een subtiele geur, wat ik wel fijn vind omdat het anders erg zou overheersen. De olie is wat aan de dunne kant maar smeert lekker uit en trekt redelijk snel in. De olie kun je op zichzelf gebruiken maar ook als basis voor je dagcrème en nachtcrème. Wel is het de bedoeling dat je de olie 2x gebruikt per dag. Je koopt hem voor € 6,50.

Je koopt de huidverzorging van HEMA hier

De ingrediënten van de HEMA facial olie

Ik heb voor de liefhebbers een foto van de ingrediënten bijgevoegd zodat je kunt zien wat er in de gezichtsolie zit.

Facial Oil

Wat vind ik van de HEMA Hello Mirror Guess My Age Facial Oil?

Zelf heb ik een erg gevoelige vochtarme huid en ik hoopte dat deze olie wat zou helpen. Nu ik 32 ben is het wel een beetje tijd om te kijken naar anti-age producten. Ondanks dat het een heerlijke olie is, is deze niet toereikend voor mijn droge huid. Ook niet als ik 2x per dag smeer. Ik moet er dus echt bij smeren en dat vind ik dan weer eigenlijk een beetje te veel worden. De Facial Oil gebruik ik dus wel totdat hij op is en dan smeer ik mijn crèmes erbij maar ik zou niet nog een keer de olie kopen. Wel zou ik hem aanraden aan anderen die een minder droge huid hebben.

Liefs, Kimberly
Hello Mirror Guess My Age Facial Oil HEMA
Avatar

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»

2 COMMENTS

 • Avatar
  Rosita

  Jammer dat hij niet werkt voor je droge huid. Ik heb de dag en nachtcrèmes uit deze lijn. Die bevallen erg goed moet ik zeggen.

  • Avatar
   beebsandmoms
   AUTHOR

   Jaaaaaa vond ik ook wel zonde. Het blijft te oppervlakkig zeg maar….

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − 11 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.