Review Action Budget Oogschaduw Palette
Moms Recente berichten Reviews

Review budget oogschaduw palette Action

De laatste tijd heb ik steeds meer interesse in make-up en wat je met oogschaduw voor effecten kunt behalen. Bij Action zag ik deze mooie budget oogschaduw palette liggen en nam ik deze gelijk mee om te kunnen testen. Is goedkoop duurkoop in dit geval?

Action oogschaduw palette

Een oogschaduw palette is een verpakking waarin meerdere kleuren oogschaduw zitten en die met elkaar een mooie combinatie vormen. Ik vond deze erg mooi en voor € 2,49 wilde ik het graag proberen hoe deze budget oogschaduw palette in de praktijk bevalt. Na het gebruiken van de Sulfaatvrije haarlijn van Action hoopte ik in ieder geval op net zo’n goede ervaring.

Review Action Budget Oogschaduw Palette

Verpakking

De roze metalen kleur van de verpakking geeft een ander idee dan dat de prijs doet vermoeden. Ik vind de kleur erg mooi en dat de verpakking anders is dan een doorzichtige plastic verpakking vind ik erg tof. Dat vind ik eerlijk gezegd altijd een goedkoop gevoel geven, ook al kost zo’n palette misschien meer. Het oog wil ook wat toch?!

Review Action Budget Oogschaduw Palette Review Action Budget Oogschaduw Palette

Kleuren

In de verpakking zitten 12 kleuren. De kleuren zijn veelal neutraal en passen daardoor bij iedere huidskleur wel. Ik vind het mooi dat er kleuren in zitten voor een smokey-eye maar ook voor een meer natuurlijke ooglook zijn er vele opties. Er zitten kleuren tussen met shimmer die ik fijn vind om e.e.a. te highlighten.

Review Action Budget Oogschaduw Palette

Gebruik

Oogschaduw gebruik ik altijd in combinatie met een basis zoals Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base. Deze is longlasting en werkt echt heel goed. Ik kocht hem een tijdje terug bij de Kruidvat en ben er echt enorm blij mee. Ook bij de Action verkopen ze een oogschaduwbasis, maar ik heb dus geen idee hoe deze werkt.

Review Action Budget Oogschaduw Palette

Dankzij de hooikoorts zit er wat mascara op mijn ooglid zag ik later. Helaas kon ik toen geen goede foto meer maken.

De oogschaduw van deze palette laat zich makkelijk aanbrengen maar ik merk dat de pigmentatie van de oogschaduw een stuk lager ligt dan bij mijn andere (duurdere) palettes. Vooral de lichte kleuren veeg ik zo van mijn arm af. Met de oogschaduwbasis is dat een stuk minder maar toch blijft de oogschaduw dan minder lang zitten. Voor een volle dag mooie make-up zou ik dus toch voor een andere oogschaduw kiezen dan uit deze palette. Maar voor een avondje weg, of alleen overdag is deze prima in gebruik. En vergeet niet de prijs. Voor die prijs maakt het niet zoveel uit of je meer ervan moet gebruiken 😉

Wat is jouw favoriete budget oogschaduw palette?

Liefs Kimberly

Review Action Budget Oogschaduw Palette

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

11 COMMENTS

 • Macblogster

  De kleuren zijn niet goed zichtbaar op je arm. Ik zou bijna denken dat de pigmentatie niet sterk genoeg is. Reden voor mij om het niet te kopen. Jammer had een mooie budget find kunnen zijn.

  • Kimberly
   AUTHOR

   Jammer inderdaad hoor, de donkere kleuren zijn met de basis wel mooi. Van de lichtere kleuren baalde ik ook wel een beetje.

 • Lindsey Beljaars

  Klinkt niet heel slecht, al ben ik toch niet zo overtuigd.. meestal vind ik persoonlijk dit soort palettes namelijk echt tegenvallen en daarom koop ik ze ook niet.
  Lindsey Beljaars onlangs geplaatst…Urban Alchemy OPUS MAGNUM Cleansing LineMy Profile

 • Dat is een heel fijn pallet. Ik heb heelrijk gezegd niet zo’n uitgebreide. Mij volstaat 3-4 kleuren Deze ziet er top uit
  marjolein westerbaan onlangs geplaatst…Badenstrand, zodat wij weer hip de zomer in kunnen en gezien mogen wordenMy Profile

 • Maud

  Ik gebruik vrijwel nooit oogschaduw; ik vind het al goed van mezelf als ik mascara op heb, haha. Maar toch vind ik het altijd zo veel mooier staan. Voor deze prijs toch maar eens proberen dan. 😉
  Maud onlangs geplaatst…Wat doe jij met jouw vakantiegeld?My Profile

 • Deborah

  Ze verkopen daar ook echt van alles he haha. Zitten voldoende kleuren bij. Ik vind alleen de lichtere kleuren niet echt mooi uitkomen.

 • Dat ziet er beter uit dan ik verwacht had! 🙂 Jammer dat de pigmentatie niet helemaal goed is, anders had ik hem wellicht gekocht! Het is denk ik een leuke instapper voor mensen die normaal geen make-up dragen.

 • Jouvence

  De kleuren in het palette zijn erg mooi. Persoonlijk had ik een wat betere pigmentatie gezien.
  Jouvence onlangs geplaatst…Interieur inspiratie nieuwe appartementMy Profile

 • Linda

  Ik ben ook dol op palettes met mooie natuurlijke kleuren. Al zal ik zelf sneller gaan voor een Palette van hogere kwaliteit 🙂

 • Tessa

  o, ik zie het al. Ik moet hoognodig weer eens langs de action! Dit zijn precies mijn kleuren in dat palette!

 • nicole orriens

  Goede review! Als ik het zo lees is het voor die prijs helemaal geen slechte aankoop.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 3 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.