review blue®m tandpasta
Beauty and Care Recente berichten

Review blue®m tandpasta mét en zonder fluoride

Met gevoelig tandvlees is zoeken naar een fijne tandpasta die goed onderhoud zonder te irriteren. Blue®m tandpasta maakt schoon met een unieke formule gebaseerd op actieve zuurstof. In deze review van blue®m tandpasta mét en zonder fluoride lees je mijn bevindingen.

Tandpasta met actieve zuurstof

Het klinkt nogal bijzonder, een tandpasta met actieve zuurstof. Deze actieve zuurstof wordt o.a. honing gehaald. De rest van de formule van blue®m bevat xylitol en lactoferrine. Door de actieve zuurstof worden de schadelijke bacteriën in de mond verminderd en helpt daardoor het tandvlees gezond te houden. Daarnaast is de kans op gaatjes kleiner door de toevoeging van Xylitol.

De toegevoegde lactoferrine werkt als een natuurlijke antibiotica en zorgt ervoor dat gisten en schimmels minder kans hebben om te overheersen in de mond.

review blue®m tandpasta

blue®m tandpasta zonder fluoride

Door de afwezigheid van fluoride en schurende ingrediënten wordt corrosie van de titanium toplaag van het implantaat en de beschadiging van implantaten en kronen voorkomen. De tandpasta ruikt heerlijk fris en de smaak is ook heel fijn fris. De tandpasta schuimt goed op dankzij het zuurstof in de ingrediënten en je hebt daardoor weinig nodig van de blue®m tandpasta.

Eerder ontving ik de blue®m tandpasta al in deze tweede editie van de JouwBox. Omdat ik toen uiteindelijk allerlei aften in mijn mond kreeg – dat krijg ik bij veel tandpasta’s – ben ik gestopt met de blue®m tandpasta zonder fluoride. Blijkbaar heb ik voor de gezondheid van mijn mond net wat meer nodig.

Bluem tandpasta met en zonder fluoride getest

blue®m tandpasta met fluoride

Ook deze tandpasta van blue®m is heel fris, schuimt goed en ruikt lekker fris naar pepermunt. De tandpasta is prettig in gebruik en mijn tanden voelen heel fris. Niet zo raar dat beide tandpasta’s van blue®m zo overeenkomen qua smaak, de ingrediënten zijn namelijk nagenoeg hetzelfde. Alleen bevat de blue®m met fluoride dus ook Calcium Fluoride. Bij de tandpasta met fluoride blijven de aften uit mijn mond, prettig dus.

Conclusie ervaring met blue®m tandpasta’s

De tandpasta’s van blue®m zijn erg prettig en fijn in het gebruik. Het is even kijken naar welke tandpasta het beste bij jou en de gezondheid in je mond past maar dat is altijd met een tandpasta. Je koopt de tandpasta’s van blue®m o.a. bij Plein en Bol.com. Via de links kom je direct op de pagina’s van blue®m.

Liefs, Kimberly
Pin deze review op Pinterest m.b.v. deze afbeelding.

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 4 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.