Winactie Canvas Shopper Return to Sender een tas met een verhaal
Moms Fashion Winacties

Return to Sender | Winactie Canvas Shopper

Het merk Return to Sender kennen we over het algemeen wel allemaal als merk van Katja Schuurman. Tegenwoordig is het merk nog steeds van Katja maar wel al zoveel meer geworden. En de collectie van het nieuwe seizoen is ontzettend mooi geworden. Om jullie kennis te laten maken met de mooie spullen mag ik een Canvas Shopper van Return to Sender weggeven. Kijk in de blog voor de voorwaarden.

Return to Sender

Het is inmiddels al 12 jaar geleden dat Katja Schuurman Return to Sender oprichtte. Toen met een missie die zij tijdens haar vele reizen had gevormd, inmiddels een missie van vele anderen. Kansen geven aan diegene die het niet aan talent maar wel aan mogelijkheden en financiën ontbreekt. Dit doet Return to Sender door duurzame eerlijke handel op te zetten en creëert daarmee banen in de armste gebieden. Inmiddels zijn dat er al ruim 7000!

Inmiddels werken er 7 Nederlandse topdesigners samen met de vakmensen uit ontwikkelingsgebeiden aan de collecties van Return to Sender. Zo worden er prachtige producten gecreëerd die eerlijk en handgemaakt – veelal door vrouwelijke vaklieden- zijn maar ook nog eens een verhaal hebben. Tegenwoordig werkt Return to Sender ook samen met Plan Nederland om de scholing en basis van vrouwen in ontwikkelingslanden te verbeteren.

Leren tas Return to Sender

Tassen

De tassen van Return to Sender zijn ook allemaal handgemaakt door – voornamelijk vrouwelijke – ondernemers in ontwikkelingsgebieden. De tassen die zijn ontworpen door Nederlandse designers en zijn gemaakt in o.a. Bangladesh en Indonesië zien er prachtig uit. Hiermee maak je zeker indruk. Doordat de tassen handgemaakt zijn zal geen tas precies hetzelfde zijn als een ander.

De canvas shopper van Return to Sender is gemaakt van canvas met touw en spankabels. Laura de Monchy heeft de tas ontworpen en de werknemers in Bangladesh hebben deze tas gemaakt. Een prachtige shopper met een mooi verhaal dus. De tas is 32 x 55 cm groot, genoeg ruimte dus om je spullen in mee te nemen. Door het binnenvak met rits kun je kleine spullen bij elkaar opbergen in de shopper.

Canvas Shopper Return to Sender

Winactie Canvas Shopper Return to Sender

Wil jij deze mooie handgemaakte canvas shopper met een bijzonder verhaal winnen? Dan is het belangrijk dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op deze leuke prijs.

 • Like Beebs and Moms op Facebook en/ of Instagram.
 • Tag of deel het bericht op Facebook of op Instagram.
 • Like Return to Sender op Facebook en/ of Instagram.
 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Doe je dit niet, dan kan ik niet in contact met je komen.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 3 november 2018. Op 4 november 2018 maak ik de winnaar bekend op Beebs and Moms en via de sociale kanalen.

De winnaar is Rianne, Rianne ik neem contact met je op!

Niet gewonnen? Hou de Winactie-pagina in de gaten.

 

Liefs Kimberly

 

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

2 COMMENTS

 • elisabeth maria martina

  wat een toffe tas

 • Marian

  Mooie tas met zeker een bijzonder verhaal. Jammer dat het alleen via FB kan.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.