Rebranding met Goals on Heels
Ondernemen Recente berichten

Rebranding met Goals on Heels | Deel 1

Vorig jaar startte ik – die altijd zei dat ze dat nooit zou gaan doen -met ondernemen. En dat gaat niet altijd van een leien dakje. Ondernemen is lastig, zwaar en pittig maar ook gewoon hartstikke tof! Zeker als het helemaal voelt zoals jij het wil. En daar schort het al een tijdje aan, ik blijf maar puzzelen maar krijg het niet echt van de grond af. En dus start ik binnenkort met het rebranding traject van Goals on Heels.

Een coach als ondernemer

Sinds ik ondernemer ben merk ik soms wel dat ik iemand mis die me aan de hand neemt en de stappen langsloopt. Het zelfstandige werken en zelf bepalen wat ik doe vind ik heel fijn maar doordat ik continue het wiel moet uitvinden blijf ik ook in bepaalde dingen hangen. Heel rot en ik merk dat mijn bedrijven ( ik ben ook coach ) maar ook ikzelf dus niet helemaal tot hun recht komen nu. Tijdens de workation in april leerde ik Marloes van Goals on Heels in het echt kennen en hoe kon ik anders dan haar als mijn coach in te schakelen voor de komende maanden?

Coaching Goals on Heels
Op deze foto staat Marloes mij al te cheerleaden 😉

Waarom ik nu een coach inschakel?

Na het anderhalf jaar zelf te hebben geprobeerd – vorig jaar deed ik mee aan een traject voor ondernemers dat mij niet bood wat ik zocht – moet ik echt iets doen voor mijn eigen geluk. De onrust die ik ervaar omdat ik steeds in tweestrijd ben tussen mijn 2 bedrijven en de wisselwerking die daardoor ontstaat ben ik zat. Ik wil dit niet meer en wil volledig staan achter de 2 bedrijven die ik heb. En misschien zelfs wel de 2 bedrijven samenvoegen naar 1 bedrijf. Maar dat wil ik goed doen, sterk doen en ik wil daarna kunnen doorgaan met hetgeen wat ik graag doe.

Een basis voor de toekomst

Al mijn hele leven doe ik het liefste mijn eigen dingen, bepaal ik zelf de regels en om hulp vragen doe ik niet snel. Bij Marloes voel ik mij gewoonweg heel goed. Zij kent mij, ziet mijn plussen en krachten. Maar ook ziet zij mijn valkuilen en weet mij schoppen onder mijn billen te geven waardoor ik toch ga. Marloes begeleid ambitieuze ondernemende vrouwen hun WAAROM te ontdekken en ondersteunt hen in hun missie. Zij pakt daarin niet 1 deel aan maar alle onderdelen omdat jijzelf jouw bedrijf bent.

Werk jij met passie en doe je wat je leuk vind? Dan draag je dat ook uit. Ik ben daar zelf ook van overtuigd maar blijf zoekende in hoe ik de dingen nou aan moet pakken. Daarom heb ik Marloes ingeschakeld. Mijn bedrijven zijn de basis voor mijn toekomst. De basis voor mijn heden. Ik wil mijn kind laten zien dat je kunt doen wat jou gelukkig maakt. Ik wil gelukkig zijn met mijn bedrijven en daar volledig voor kunnen gaan. Een financiële basis hebben en zorg kunnen dragen voor mijn eigen toekomst. Niet meer aanmodderen maar kunnen knallen met de dingen die ik mooi vind om te doen, met de dingen die ik uit wil dragen!

Volg je mijn weg?

Het kan dus zijn dat er dingen veranderen de komende tijd. Dat kan, ik weet nu nog niet zo goed wat er gaat gebeuren. Ik weet in ieder geval heel goed wat ik allemaal niet (meer) wil en heb een hoop ideeën. De komende tijd ga ik jullie op de hoogte houden van mijn rebranding traject met Goals on Heels.

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *