persoonlijke update
Persoonlijk Recente berichten

Persoonlijke update; Hoe gaat het nu met mij?

Inmiddels is het (alweer) 2 maanden geleden dat ik beviel van ons doodgeboren zoontje. Er is veel gebeurt en eigenlijk ook nog best wel gaande. Daarom is het toch wel weer tijd voor een persoonlijke update!

Verlies van ons zoontje

Het is dus 2 maanden terug dat ik beviel. 2 maanden! Aan de ene kant lijkt het al zo lang en aan de andere kant nog maar zo kort. Het is voor ons een enorm heftige situatie geweest en eigenlijk is deze situatie nog steeds gaande. Situatie is misschien een rare woordkeuze maar goed, ik weet dus eigenlijk niet zo goed hoe ik het anders moet benoemen. Mocht je nog niet hebben gelezen hoe en wat? Dat kun je hier en hier doen.

Hoe is het met mij?

Het wisselt enorm. Ik kan dagen alleen maar in mijn bed willen kruipen en snacken. Andere dagen gaat het gewoon best goed. Wel merk ik dat ik nog niet zo veel kan hebben. Ook van Evi niet. En dat vind ik ruk. Ik herken gewoonweg wat dingen van m’n burn-out die ik jaren geleden heb gehad. En dat vind ik heftig! O.a. om deze reden heb ik hulp gezocht en ga ik binnenkort naar de ggz-praktijkondersteuner van de huisarts.

Vastlopen

Waarom ik naar de praktijkondersteuner ga? Omdat ik een beetje vastloop, omdat ik dingen van m’n burn-out herken, omdat ik gewoon m’n ei kwijt moet, omdat ik niet zo goed weet of ik wel goed bezig ben, omdat ik deze ellende met een onpartijdig iemand moet bespreken. Anderen waarmee ik er nu over spreek hebben ook hun eigen emoties over de hele situatie. Logisch ook. Maar goed is het voor mij misschien niet. Weet ik eigenlijk niet. Ik weet wel dat ik nog snel verward ben, de draagkracht is nog niet zo hoog. Daarom werk ik nog niet. Ben ik wel weer begonnen met sporten (naast dat ik ellendig van mijn spiegelbeeld werd) en blog ik me rot. Of in ieder geval ben ik bezig met Beebs and Moms.

Beebs and Moms

De site is een flinke afleiding. Het bloggen, de foto’s maken, programma’s waar ik profijt van heb en jullie ook, al merken jullie dat niet gelijk, proberen m’n bereik met de pagina te vergroten etc etc. Het houdt me lekker bezig en dat is wel heel fijn. Het zorgde ervoor dat ik niet doelloos alleen maar Netflix aan het bingen was. Ik heb dat wel gedaan hoor, begrijp me niet verkeerd, maar het was niet het enige in m’n bestaan als Evi op school was. Ik wil ook graag Beebs and Moms leuker maken voor de mama’s. De Tuesdays Teatopics vind ik leuk om te doen maar worden eerlijk gezegd niet zo goed gelezen, jammer maar ik denk dat ik er daarom binnenkort mee stop. Ik hoop dat mijn lezers/ volgers een beetje mee willen denken over de content die ze graag op Beebs and Moms willen zien.

Verwerken

In de tussentijd zijn we weer in het LUMC geweest om alles na te bespreken maar ook om de toekomst te bespreken. En waar we dachten dat onze kinderdroom met een klap tot een einde was gebracht bleek dat wat minder hard te zijn. Eerlijk gezegd was ik een flink verhaal aan het typen over dit bezoek maar ik schrijf dat wel in een aparte blog. Dat lijkt me wat overzichtelijker en dan blijft dit gewoon mijn persoonlijke update. Die blog over het bezoek aan de arts in het LUMC komt morgen online, ok?

Stiekem gebeurt er dus nog best veel, heb je nog (persoonlijke) vragen, laat je die dan in de comments achter?

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast Beebs and Moms ben ik coach in Zwangerschapsverlies via www.liefgedragen.nl

«

»

5 COMMENTS

 • Tips voor Papa's

  Heel logisch dat je tijd nodig hebt om het allemaal te kunnnen verwerken. Goed van je dat je met onafhankelijk iemand kunt en wilt gaan praten! Lijkt me ook goed om inderdaad wat afleiding te hebben met de blog, maar af en toe bingen is ook niet erg he ????

  • beebsandmoms
   AUTHOR

   Ik heb me bijna door the Good Wife heen getuurd, heerlijk ????

 • Anita

  Twee maanden is ook nog maar kort! Goed dat je gaat praten en lekker aan het bloggen geslagen bent. Las net ook je artikel over de mogelijkheden. Maar wat onwijs moeilijk om te beslissen wat te doen.

 • Roelina

  Alleen maar liefde voor jou, goed dat je hulp hebt gezocht… lees weer verder

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven − 6 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Mezelf onder de oksels pakken en het leven weer volgen - Beebs and Moms on 23 april 2017