Search here...
TOP

Over Beebs and Moms

Over Beebs and moms

Welkom bij de "Over B&M" - Pagina

Hi, ik ben Kimberly!

30 en een beetje maar steeds meer richting de 40 😉 Naast het zijn van coach voor moeders en het brein achter Beebs and Moms ben ik flink verslaafd aan kroketten en Netflix. Maar ook ben ik mama van Evi (2012), gelukkig getrouwd met Patrick en woon ik in Velserbroek. Een dorpje waar maar weinig gebeurt.

Op Beebs and Moms schrijf ik over van alles en nog wat uit mijn leven. Daardoor is Beebs and Moms een Lifestyleblog waar je o.a. blogs vind over Lifestyle, Mode, Beauty, Food, Reviews, Beebs, Moms en over mij Persoonlijk.

Mijn Missie

Beebs and Moms is een eigenzinnige, persoonlijke, informatieve lifestyleblog voor moeders met op zijn tijd een snufje zelfspot – omdat het leven al serieus genoeg is. Dat het ouderschap soms voelt als die ene puzzel waarvan het laatste stukje ontbreekt, biedt genoeg inspiratie voor talloze artikelen. Bijvoorbeeld over opvoeden, lifestyle, DIY, tips en de laatste trends, maar ook serieuzere zaken schuw ik niet. 

Met Beebs and Moms richt ik mij tot de moeders die net zo eigenwijs zijn als hun kind: De moeders die hun eigen weg bepalen en doen waar zij gelukkig van worden, de echte #badassmoeders!

Naast het bloggen coach ik moeders die ook een badassmoeder willen worden. Dit doe ik d.m.v. een superfijn e-book, een online cursus en persoonlijke trajecten. Al deze coaching zorgt ervoor dat jij meer geluk zal ervaren, de beste in zelfzorg gaat worden en een toename aan zelfliefde gaat voelen. Vol zelfvertrouwen in je moederschap staan en met zelfvertrouwen in de spiegel kijken, wie wil dat nou niet?!

Hoe is Beebs and Moms ontstaan?

Tijdens mijn zwangerschap leek het me erg leuk om een eigen blog te starten, altijd heb ik schrijven geweldig gevonden. Toentertijd heb ik het wel een beetje naar gekeken maar ik vond het te spannend om daadwerkelijk ook door te zetten. Ik wist niet zo goed waar ik over moest schrijven behalve over mijn zwangerschap en was bang dat ik anderen niet zou boeien met mijn blogs.

Na een aantal maanden met veel plezier als gastblogger te hebben geblogd voor een andere site begon het toch wel te kriebelen om mijn eigen blog te starten. Een blog helemaal van mij en die ik kon vormen naar mijn eigen wensen, zo is Beebs and Moms ontstaan in september 2016. Het was wel even zoeken naar een naam die bij mij paste en die beschikbaar was. Ik wilde graag iets stoers en daar ben ik volgens mij met Beebs and Moms mee geslaagd. Beebs? Ja, ik noem namelijk Evi sinds ze geboren is liefkozend mijn beeb. Oh en het is dus niet Biebs and Moms, dat is een veelgemaakte fout 😉 De naam van de site wordt dusdanig vaak verkeerd uitgesproken dat ik soms stiekem best een beetje spijt heb van deze naam maar de naam is inmiddels helemaal verweven met mij dus afstand nemen ervan gaat me niet lukken.

Sinds 2020 heeft Beebs and Moms een heus bloggersteam met de allerleukste vrouwen die jou een kijkje geven in hun leven als moeder. Zij schrijven blogs over het moederschap, het leven als gescheiden moeder en ook inspireren zij jou door allerlei leuke tips te delen met je. Dankzij dit geweldige team aan vrouwen is Beebs and Moms het platform geworden dat ik ooit voor ogen had maar waar ik nooit van had durven te dromen dat het werkelijkheid zou worden!

Dit wil jij ook weten!

Het team van B&M

De allertofste moeders schrijven voor Beebs and Moms. Moeders zijn meer dan alleen maar moeder dus de vrouwen uit ons team schrijven over hun leven en wat hen inspireert. Dat houdt in dat je blogs leest over scheidingen, pasgeboren baby’s, pubers, recepten, DIY, interieur en alles wat er maar kan komen kijken bij het leven van een moeder. 

Kimberly mamacoach

Kimberly

Coach voor moeders, blogger, eigenaar en redactie www.beebsandmoms.nl

Moeder van Evi (2012)

Lees alle blogs van Kimberly

Christa voor Beebs and Moms

Christa

Blogger voor Beebs and Moms & Virtueel Business Manager voor vrouwelijke online coaches

Moeder van Ryan en Chiara

Lees alle blogs van Christa

Manon - mijn dochter heeft een bootschedel

Manon

Eigenaresse Love2Give handgemaakte cadeaus 
Blogger Beebs and Moms

Moeder van Loïs

Lees alle blogs van Manon

Tessa voor Beebs and Moms

Tessa

Blogger Beebs and Moms

Moeder van Joas en Lenna

Lees alle blogs van Tessa

Petra

Petra

Psycholoog en eigenaresse webshop LaLaLena (@lalalena.shop) en blogger voor Beebs and Moms 

Moeder van Lena

Lees alle blogs van Petra

Tamara voor B&M

Tamara

Blogger Beebs and Moms

Moeder van 5 kinderen

Lees alle blogs van Tamara

Social Media

Volg B&M op socials media

Je kunt mij met Beebs and Moms ook vinden op Facebook en Instagram. Op Instagram neem ik je mee in mijn dagelijkse leven en in de bijzonderheden van het leven als moeder. Je krijgt een echt kijkje in de keuken dus geen gemaakte stories maar mijn authentieke ik. Superleuk als je me daar ook komt volgen!

Op Pinterest vind je de leukste inspiratie en tips, net zoals je op deze website voor moeders vind.

Samenwerken met Beebs and Moms?

Hartstikke leuk als je graag zou willen samenwerken met Beebs and Moms! Ik sta met mijn bedrijf Beebs and Moms bij de KVK ingeschreven (KVK : 71000879), mijn beide bedrijven hangen onder Beebs and Moms. Er zijn verschillende mogelijkheden om samen te werken, zo kunnen we een samenwerking aangaan voor op de website maar ook voor Instagram. Alle mogelijkheden voor samenwerkingen lees je uitgebreid op de Samenwerkingspagina en je kan me altijd een e-mail sturen voor de mogelijkheden.