Kinderen Reizen en uitjes

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

Vroeger toen ik zelf nog een kleine meid was zijn we een aantal keer met het gezin naar “Disney On Ice” gegaan. Ik vond het een wonder wat er op het ijs gebeurde, de laatste jaren wilde ik dan ook graag met Evi naar de voorstellingen. Toen vond ik haar nog wat te jong maar dit jaar gaan we voor het eerst. Dit jaar is het thema “Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice”. Ik laat je zien waar de show over gaat én heb zelfs al de eerste beelden voor je.

“Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice”

Dit jaar is de ijsshow van “Disney On Ice” met 22 shows te zien in Rotterdam Ahoy en Jaarbeurs Utrecht van 12 t/m 30 december. Reis met Dory mee en ontdek wat het betekent om familie te hebben. Ga daarna naar Arendelle om te leren van Olaf dat ware liefde magisch is. Van Sneeuwwitje en de zeven dwergen leren we dat je met samenwerken alles voor elkaar krijgt en van Rapunzel leren we dat vrienden hebben heel fijn is. We gaan zelfs nog langs bij Buzz Lightyear en Woody. Onze vrienden van de Leeuwenkoning en Aladdin zijn er er uiteraard ook bij. En Evi’s helden: de Disney-prinsessen zijn er uiteraard ook bij. Als je op tijd komt kun je ook nog eens genieten van de speciale pre-show ter ere van 90 jaar Mickey Mouse.

Bijzondere dag

Wij gaan met onze Disney-fan op 14 december naar de “Disney On Ice” show. Een bijzondere dag aangezien Evi die dag jarig is en ze dan 6 jaar wordt. Evi weet trouwens nog van niks, alleen dat er een leuke verrassing is die dag. Ze is zo gefocussed op haar partijtje dat ze dat toch verder weer vergeet. Ik vind het ontzettend leuk en bijzonder om met haar de eerste keer naar “Disney On Ice” te gaan. Het maakt me heel nieuwsgierig hoe ze het vind maar dat zal vast wel goed komen. De dag erna vieren we haar verjaardag dus heeft ze veel te vertellen aan de gasten op haar verjaardag.

De eerste foto’s

Disney On Ice 2018

©Disney/© Feld Entertainment

Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

©Disney/© Feld EntertainmentOnvergetelijke Avonturen met Disney On Ice 2018

©Disney/© Feld Entertainment

Tickets kopen?

Wil je ook graag bij de show aanwezig zijn? De tickets voor de “Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice” show koop je hier.

 

Liefs Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *