Search here...
TOP

Vind je het prettig om vanuit je eigen omgeving en op een tijd dat het jou goed uitkomt te werken aan je zelfwaardering en het worden van een echte badass moeder? Dan is de Online Coaching van Beebs and Moms ideaal voor jou! In maximaal 6 online sessies van zo’n anderhalf uur geef ik jou een boost in het leuk vinden van jezelf en je eigen gevoel herkennen/ erkennen.

Online Coaching

Meer zelfwaardering, minder schuldgevoelens, leren hoe je met de mening van anderen omgaat én beter worden in het zorgen voor jezelf? Met de online coaching gaan we kijken waar jouw wensen liggen en gaan we samen aan de slag om de inner badass moeder bij jou naar boven te halen. Badass Moeder? Ja! Die ene moeder die weet dat zij goed voor zichzelf mag en moet zorgen om ook goed voor haar gezin te kunnen zorgen, die weet dat een beetje schuldgevoel erbij hoort maar die zich daar niet door laat bepalen. Die moeder die ook doet wat haar gelukkig maakt en wat haar energie geeft. Maar ook de moeder die weet dat zij niet alle ballen hoog kan en hoeft te houden! 

Klinkt dat als een onhaalbaar doel? Zeker niet want samen gaan we ervoor zorgen dat jij minder onzeker zal worden en ook een badass moeder gaat zijn.