Ode aan mijn geweldige man- fijne verjaardag
Column Persoonlijk

Ode aan mijn geweldige man!

Op 4 maart 1982 werd er een geweldige man geboren, twee zelfs want ook de man van mijn vriendin Bregje is vandaag jarig! Maar met één van die twee mannen deel ik mijn leven alweer bijna 13 jaar. En aangezien hij een fantastische man is verdiend hij op zijn verjaardag een ode. Niet te zoetsappig uiteraard, want daar houdt hij niet van πŸ˜‰

39 jaar geleden werd jij geboren

Op die ene grauwe dag, 39 jaar geleden, werd jij geboren. Jaren later leerden we elkaar kennen in de stad na een reΓΌnie met oude vrienden. Wij hadden elkaar in het verleden weleens gezien maar echt met elkaar gesproken hadden we nog nooit. Al snel sloeg er een voorzichtig vonkje over en dat gebeurde een paar maanden lang steeds weer als we elkaar zagen. Tot die avond dat de vonk echt volledig oversloeg, daarna zijn we eigenlijk nooit langer dan 3 nachten bij elkaar weggeweest.

Mijn beste vriend

Waar ik vol drukte en aanpakken ben, ben jij juist diegene die overziet en mij in de gaten houdt. Bergen aan geduld terwijl ik een vonkje op benen kan zijn. Waar wij in sommige dingen zo verschrikkelijk anders zijn lijken we in bepaalde dingen enorm op elkaar. We kunnen elkaar lezen en schrijven, dat is heel erg fijn!

Inmiddels ben jij bijna 13 jaar mijn partner, mijn man, mijn beste vriend. Jij bent diegene die ik als eerste alles wil vertellen, waar ik de mooie dingen in mijn leven als eerste mee wil delen. Jij bent diegene die ziet wanneer ik overstroom en wat hulp nodig heb, of een rem. Ook wanneer ik het zelf niet inzie. Jij bent diegene die ik naast me wilde tijdens al die leuke maar ook verdrietige dingen in mijn leven de afgelopen 13 jaar. Maar jij bent ook diegene die het beste in me ziet, me stimuleert om mijn dromen te behalen en die mij mijn allermooiste cadeautje in mijn leven heeft gegeven.

Mijn allergrootste cheerleader

Zonder je gesproken te hebben is een dag niet compleet en zonder te zeggen dat ik van je hou is een dag maar stom. Ik kan niet anders zeggen dan dat jij DE man van mijn leven bent, dat jij HET bent voor mij. De man die wil groeien en die mij alle ruimte en mogelijkheden biedt om gelukkig te zijn. De allergrootste cheerleader in mijn leven, dat ben jij!

Hij beschikt over bijzondere gaven

Ik heb ook veel bewondering voor je. Zoals jij over die dingen stapt die ik op de trap leg om mee te nemen naar boven, dat is een gave. Het blind zijn voor die berg was in de wasmand, rommel, vieze luiers, afwas en andere huishoudelijke dingen. Je moet het maar kunnen. Ik vind het in ieder geval behoorlijk knap.

Hij houdt het met ons uit

Samenleven met twee van die eigengereide dames, ik doe het hem niet na. Zelfs als we hem op zijn verjaardag vol enthousiasme met een confettikanon opwachten en per ongeluk right in tha face schieten zodat hij tussen de confetti op de grond ligt kan hij nog lachen. Dat is toch knap.

Maar even serieus, ik ben hartstikke blij met mijn man. En hartstikke trots op hem! Ik bof maar met mijn zeer betrokken, liefdevolle, fantastische man die enorm veel van zijn gezin houdt. En dat besef ik iedere dag weer…..

Liefs, Kimberly

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms coach ik moeders en vrouwelijke ondernemers naar meer zelfvertrouwen en zelfzorg.

«

»