Ocean's 8 review film en movie
Recente berichten Reviews

Ocean’s 8 en ladies night | Wat vond ik van de film?

Vanaf 21 juni is de nieuwe film Ocean’s 8 te zien in de Nederlandse bioscopen. Afgelopen woensdag ging ik met een vriendin naar de voorpremière van de film tijdens een speciale ladies night bij Kinepolis. Maar wat vond ik van de film en is hij een beetje de moeite waard om in de bios te kijken?

Ocean’s 8 en ladies night

Als er ergens een feestje is dan kom ik natuurlijk graag. Zet de proscecco maar koud want ik kom eraan. Mijn vriendin heeft hetzelfde levensmotto dus mijn partner in crime was snel gevonden en hup daar gingen we naar de ladies night van Kinepolis vanwege de voorpremière van Ocean’s 8. Bij binnenkomst kregen we een lekker glaasje proscecco en werd mijn oog getrokken door een aantal chocoladefonteinen. Dat zag er wel heel goed uit en volgens mij liepen we daarop af zoals in dit GIFje.

via GIPHY

Verder waren er een paar kraampjes met wat verzorgingsproducten. Een aantal vond ik wel grappig maar er zat nergens iets tussen dat ik echt graag wilde. Dus ik pakte nog maar een proscecco, we bestelden nacho’s en gingen richting de film. Tijdens de pauze van de film werden er prijzen uitgereikt en na afloop van de film kregen we een leuke goodiebag mee met wat lekkers en wat verzorgingsspullen. Top dus zo’n ladies night!

De film in het kort

Debbie Ocean is de zus van Danny Ocean, de leider van de bende uit de eerdere trilogie. Debbie komt vrij uit de gevangenis na 5 jaar wegens goed gedrag en heeft alle tijd – 5 jaar, 8 maanden en 12 dagen – gehad voor DE roof van haar leven. Samen met haar partner zet zij een team van coole vrouwen op om de roof voor elkaar te krijgen. Naast Sandra Bullock als Debbie Ocean zie je onder andere Cate Blanchett, Rihanna, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson en Awkwafina. De film is grappig, tof en goed gevonden. Het concept is niet nieuw maar de uitvoering is wel goed gedaan, ik hou ervan als vrouwen in powerrollen schitteren. De film is dus zeker de moeite waard om te kijken, voor de mannen – en vrouwen die er ook van houden – alleen al voor de knappe vrouwen.

Bijzonderheden

Actie, misdaadfilm | 110 Minuten | Engels Gesproken | Vanaf 21 juni in de NL Bioscopen

Ga jij ook graag naar de bioscoop?

Liefs Kimberly

Ocean's 8 review film en movie

Kimberly

Ik ben Kimberly, getrouwd met Patrick en moeder van Evi. Op Beebs and Moms schrijf ik over #momlife, persoonlijke verhalen, tips, reviews en alles wat er nog meer in mijn leven is. Naast bloggen op Beebs and Moms ben ik werkzaam als cursusleider in de verstandelijke gezondheidszorg.

«

»

3 COMMENTS

  • Laura

    Leuk! Sowieso klinkt deze combi mij als muziek in de oren… prosecco, een goeie film en chocolade 🙂

  • Priscilla

    Ik ga echt bijna nooit meer naar de film, haha. Maar een avondje uit is altijd gezellig!

  • Jouvence

    Ik wil deze echt heel graag zien, hij lijkt me zo ontzettend leuk!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *